Stockholms universitet bibliotekskort


stockholms universitet bibliotekskort

temporär låntagare genom att logga in med ditt personnummer och den pinkod du har valt och godkänna ett avtal. Några bibliotek har även grupprum. Du ansvarar för alla lån på ditt kort, även om någon annan använder det. Studenter aktiverar universitetskontot via. När du har registrerat dig kan du bli temporär låntagare och reservera 2 böcker. Det finns extra stöd att få för dig som har en synskada eller ett läshandikapp. Trådlöst nät, bibliotekstjänster, utnyttjande av bibliotekstjänsterna (OBS! Du behöver också ett Universitetskort. Kortet är gratis och gäller på alla våra bibliotek och på biblioteken i Kulturhuset.

Ekonomi lunds universitet flashback, Göteborg universitet svenska kurs, Kommunala fastighetsbolag stockholms län,

Om du saknar eller har glömt din pinkod kan du få en ny pinkod skickad till den e-postadress du har uppgett. Köp utskrifter på webben. När du har ett bibliotekskort kan du också söka i flera olika faktadatabaser som apollo resebyrå malmö biblioteket erbjuder, antingen på distans med din egen dator eller på bibliotekets dator. Universitetskortet fungerar som lånekort, utskrifts- och kopieringskort och gör det möjligt att använda bibliotekets e-resurser. Om du har med dig en egen dator kan du använda dig av bibliotekets trådlösa nätverk för att koppla upp dig mot internet utan kostnad. Universitetskonto och universitetskort, universitetskontot är ingången till IT-tjänsterna vid. Om du får tillbaka ditt kort, kom in till oss på biblioteket så tar vi bort spärren. Studenter: kortet beställs hem via. Alla bibliotek har en dator som är ledig för en kort stunds användning.

Vissa bibliotek erbjuder läxhjälp på fasta tider. På vissa bibliotek kan du boka dator en längre stund. Logga in med ditt universitetskonto för att använda datorerna i datorsalarna. Annan inloggning, logga in, för alumner, bibliotekets övriga låntagare och fjärrlånande bibliotek.


Sitemap