Region uppsala sjukhus


region uppsala sjukhus

och använda Region Uppsalas e-tjänster, ställa frågor anonymt, samt hitta information om sjukdomar, behandlingar, hälsa och dina rättigheter som patient. Kontakta vårdcentralen, om du blir sjuk eller behöver råd om din hälsa kan du vända dig till din vårdcentral. Sammanfattning, sammanfattning, du betalar samma avgifter oavsett om du får vård som drivs. Vid besök på vårdcentraler gäller enhetstaxa 150. Riktad information till dig som är vårdgivare och samarbetar med Region Uppsala finns på extranätet. Sjukhuset har ett 60-tal anställda). Minskad hantering av kontanter bidrar till högre säkerhet både för dig som patient och för anställda inom hälso- och sjukvården. Följ politiken i, region, uppsala, till kommuner, företag, organisationer och föreningar.

Fäll ihop Avgifter för hjälpmedel. Kostnaden för uteblivet besök är besöksavgiften plus en faktureringsavgift på. Har du bokat en tid hos oss, glöm inte att höra av dig senast 24 timmar i förväg om du inte kan komma.

Närakuten ortoped uppsala, Bvc uppsala svartbäcken, Gävle sjukhus, Provtagning lund sjukhus öppettider,

Vad händer i, region, uppsala? Elisabethsjukhuset är ett privat sjukhus i stadsdelen Luthagen i, uppsala. Start / Vård hälsa, riktad information till dig som är vårdgivare och samarbetar med Region Uppsala finns på extranätet. Precis som gynekologisk cellprovtagning och besök på barnmorskemottagning. Hela avgiften betalas, samt fakturaavgift. .


Sitemap