Malmö second hand guide priser


malmö second hand guide priser

accessoarer för både stora och små. Extratips: swop Shop Med gröna hjärtan som valuta Med ett alldeles eget grönt sas direktflyg arlanda-malaga klädbytarkoncept har swop Shop svept in över secondhand- Malmö för att bistå i rensande av garderober och åtkomst till nygamla fynd. Klicka här för höstens snyggaste tröjor! Utvalda Butiker, hos precis en sån finns retro inredning, design och kuriosa från de gyllene åren 1950 till 80-talet. Öppna Hjärtat, kläder, möbler, porslin och kuriosa. Öppettider: Mån- fre 11:00 17:00, lör 11:00-15:00. Här hittar du Malmös bästa vintagebutiker. Här får man verkligen en inblick i hur mycket snyggt som kan ligga oanvänt hemma. Röda Korset, Mötesplats Kupan - Husgeråd, böcker, kläder, vintage och fest. Utbudet är välsorterat och uppdateras ofta. Kläderna håller hög kvalitet och de gamla kollektionerna bevarar stjärnglansen och sin exklusiva känsla.

Statsteatern Malmö, Cykla malmö lomma, Balladgatan malmö hemnet,

Secondhand I Övriga SKÅNE, borrby. Allt du behöver under ett tak. Hippt, ungt och modernt urval för såväl henne som honom. Hela butiken är en slags guide över hur du ska gå till väga för att få till den där perfekta garderoben med secondhandtwist. Kläder och skor blandas med prylar och konst. Butiken riktar sig främst mot damer och är fylld med såväl trendmedvetna som något mer spexiga plagg - en kombination som även reflekteras i inredningen som går i olika mönster och färger. Sopstationen Återvinningsvaruhuset på Carlsgatan 16 för billiga andrahandsmöbler). Grönärtan är en liten barn second hand butik på Holmgatan. Öppettider: Mån-fre 11-19, lördag 11-17, söndag: 12-16.

(Kärleksgatan 3 A) är mycket välsorterad, och urvalet är mixat med prylar från 50-talet, Versacebyxor, Diorväskor, örhängen. Weekday (Södra Vallgatan 5) är en mycket populär butik i Malmö med en skön inredning och ett bra utbud av second hand och vintage. Gillar du också Odd Molly?


Sitemap