Badmintonhall göteborg


badmintonhall göteborg

8 banor 21 banor 21 banor 27 banor, matchi levererar lösningen oavsett om du söker ett enklare bokningssystem, bättre kundservice eller ökad tillgänglighet genom att automatisera er anläggning med ljusstyrning och passerkoder. Därför erbjuder vi alla våra klubbar fri tillgång till vår kunniga support både via telefon och mejl. Nätverk av tusentals entusiastiska spelare, försäljning av träningspass och digitala rabattkort online. Vi erbjuder dig bättre onlinebokning, enklare administration och roligare racketsport. Snabb avkastning på din investering, vi har sett att en extra bokning per dag eller en sen avbokning som trots det redan är betald resulterar i 54 000 kronor extra per år för en genomsnittlig anläggning. Badminton, tennis, padel, squash eller pingis spelar ingen roll, och vill ni även kunna boka aktiviteter och träningspass för andra sporter så går det också bra. Vår prismodell bygger på att ni snabbt ska få tillbaka er investering och mer därtill. Lätt att använda, det är väldigt viktigt för oss att alla, oavsett datavana, ska kunna använda matchi. Jämför oss gärna med andra produkter och tjänster på marknaden, vi är stolta över vår tjänst. Det betyder att vi finns där för dig, förstår din vardag och att vi kontinuerligt utvecklar tjänsten för att alltid vara det bästa alternativet för dig och dina medlemmar.

Matchi S k, boka, spelabadmintonhall göteborg

Brevpapper göteborg
Lagerhuset i göteborg schnitzel

Smidig överblick av beläggning och barbershop jönköping intäkter. Ett par av klubbarna på matchi har till och med börjat sälja tider online samma dag som de kontaktat oss. Matchi utvecklat för dig, kom igång direkt, det är lätt att komma igång. Matchi är ett komplett racketsportsystem, inte bara ett traditionellt bokningssystem. Tjäna pengar, frigör tid och sänk kostnader. Därför har användarvänligheten varit central genom hela utvecklingen. Matchi erbjuder tjänster så som ljusstyrning, utskick av passerkoder och synk med bokföring. Inga bindningstider, vi är övertygade om att våra kunder stannar hos oss för att vi är bra på det vi gör och erbjuder det våra kunder behöver. Bokning dygnet runt, även i mobilen. Vi växer med dina behov, vill du effektivisera din anläggning och automatisera din administration? Utvecklat och anpassat för racketsport, enkelt att komma igång, automatisk medlems- och meddelandehantering. Enklare och roligare för den som spelar.

Vi och våra partners välkomnar dig till framtidens onlinebokning och TCHi levererar lösningen oavsett om du söker ett enklare bokningssystem, bättre kundservice eller ökad tillgänglighet genom att automatisera er anläggning med ljusstyrning och passerkoder. Med matchi förenklar du inte bara vardagen för spelare utan även för era administratörer och tränare. Vi är ett team som brinner för att förbättra racketsverige.

Bernadottegymnasiet göteborg antagningspoäng
Klimat mars 8 september Göteborg


Sitemap