Internationella skolor stockholm


internationella skolor stockholm

Vi har familjepaket för er som vill läsa franska begravningsbyrå göteborg lediga jobb i Antibes. Ungdomarna kan dessutom välja till ett aktivitetsprogram tillsammans med sina jämnåriga kurskompisar! Ansök senast den 1 juni! Vi finns som vanligt på plats för att berätta mer om våra språkkurser utomlands. Tips: se videon från vår skola i Worcester om varför du ska gå en kurs i engelska just där! Birgit var en av alla dem som besökte oss i vår monter på Seniormässan i Göteborg 27-29 mars. Detta uppmärksammar vi med ett specialerbjudande på våra språkkurser "Upptäck Provence" och "Franska konst" som går i Aix-en-Provence i höst.

Språk aktivitet, den här kursformen vänder sig till dig som vill kombinera en allmän språkkurs med en aktivitet, till exempel att lära mer om landets kultur, laga mat, prova vin, segla, dansa, måla eller spela golf. I kurspaketet ingår vanligtvis även boende. Vi erbjuder språkresor för vuxna och har speciella 50 kurser för dig som fyllt 50 och tycker om resor, upplevelser och språk.

kurs/65 När du går en kurs i italienska i Salerno, kan du passa på att besöka Pompeji, staden som stannade i tiden. En språkresa är ett bra sätt att förbättra sina språkkunskaper, men också en rolig och lärorik erfarenhet! Gör något spännande i sommar - kom till metropolen Düsseldorf, testa det tyska språket och delta i spännande studieresor.

Språkresor - kurspaket, våra kurspaket inkluderar både språkkurs och boende i utlandet. Folkhögskolekursen är kostnadsfri, ger CSN och äger rum i metropolen Düsseldorf. Internationella Skolorna Düsseldorf NY kurs: tyskerlin 4 veckor Läs en kostnadsfri folkhögskolekurs med CSN i Berlin! Internationella Skolorna Barcelona Spanska med konstprofil (Braheskolan i samarbete med Internationella Skolorna) har haft sin första konstlektion på konstskolan Estudio Nmada. En folkhögskolekurs för dig som både vill få bra och användbara språkkunskaper i tyska.


Sitemap