Caleo göteborg recension


caleo göteborg recension

inlägget. Om det betyder att den är röd-, gul- eller grönlistad vet inte vår servitris. Absolutt et godt tips. Hon lyckas inte heller guida oss i vinvalet. Eftersom jag oftast äter lunch på diverse sedvanliga lunchhak är det inte så mycket att skriva hem. Motivering, till lunchen serveras vatten i kannor som man tar själv. En grönpeppargrillad oxfilé serveras med madeirasky, vitlöksrostad potatis med bacon och ankleversmör för 269 kronor. Plus för att det fanns vatten med citron, vatten med apelsin och vatten med inget. Eller jo, om man är sugen på en kycklingryta som smakar biff. Tämligen obekväma pallar men går bra på en snabb lunch.

Den här Chicken Thai kändes mer som en vanlig gryta med hönsbuljong och grädde redd med maizena. Jag undrar om det är därför det var så tomt eller om det beror på semesterar och annat. Först efter en check i köket får vi svaret Indonesien. Dryckesstandard och utbud: 2.

Webbisar göteborg östra sjukhuset, Kaféer i Göteborg, Cykel i göteborg,

Chokladtryffelkakan med vaniljglass för 89 kronor serveras med ett portugisiskt dessertvin, Moscatel de Setbal, som kompletterar den lite mastiga chokladen på ett fint sätt. Den här fredagen väller gästerna in redan vid halvsextiden, då vi anländer i tron att vara först i lokalen. Vi beställde Chicken Thai. Det märktes också att maten inte riktigt höll samma kvalitet som innan. Oxfiléns potatisklyftor är varken särskilt krispiga eller smakrika. Vi serveras visserligen goda viner på glas, men vad de heter och varför just dessa serveras får vi aldrig veta trots att vi frågar.

Båtplats göteborg blocket
Helsingborg till göteborg
Spökvandring göteborg tyska kyrkan
Rock city stockholm recensioner


Sitemap