Thomas lundins måleri & fastighetsservice ab


thomas lundins måleri & fastighetsservice ab

Information Bolagsform Aktiebolag F-Skatt Registrerad Läs mer Moms Registrerad i Momsregistret Registreringsår 1992 Visa. Rekommenderad kreditlimit, namn, adress och telefonnummer 159 kr exkl. En verklig huvudman är de personer som ytterst äger eller kontrollerar ett företag eller en förening. Data vi samlar in är enbart av sådan art och i syfte att kunna använda våra tjänster fullt. Dödsbon och konkursbon, enkla bolag, enskilda näringsidkare, ideella föreningar som inte har någon verklig huvudman. Dessa är undantagna och behöver inte anmäla verklig huvudman: Aktiebolag vars aktier är upptagna till handel på en reglerad marknad (börsbolag). Firmatecknare: Firman tecknas av styrelsen. SÄkrare AFFÄRER MED, uC Standard, kreditbedömning med UC:s unika Riskklass, riskprognos.

Thomas Lundins Måleri Fastighetsservice Aktiebolagthomas lundins måleri & fastighetsservice ab

Thomas Lundins Måleri Fastighetsservice, aktiebolag har en tillväxt på -14,5 jämfört med föregående.
Thomas Lundins Måleri Fastighetsservice, aktiebolag ligger på 1,0 och placerar bolaget på plats 263 076 i Sverige av 542 987 aktiebolag och i kommunen på plats 43 934 av 98 850 aktiebolag.
Hämta information för att se vem eller vilka som kontrollerar.
Thomas Lundins Måleri Fastighetsservice, aktiebolag.
Det här numret är bara tillgängligt i 3 minuter och är inte ett nummer till företaget.

Bolaget skall bedriva måleri och fastighetsskötsel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet. Vilka bolag måste registrera verklig huvudman? Syftet med registret är att exempelvis banker och finanspolisen ska kunna ta reda på vem eller vilka som står bakom ett företag. Vi kommer titta på problemet och återkommer om vi behöver mer information. Totalt berörs omkring 800 000 företag och föreningar. Vad behöver jag göra för att ta del av informationen? Källa: Bolagsverket, verkliga huvudmän och bolagskontroll -. AB, organisationsnummer:, bolagsform: Aktiebolag, bolaget registrerat. Gratis med konto, senaste: Årsredovisning 2017, åsynen av malmö gratis för dig med allabolag konto. Även företag/föreningar som är försatta i konkurs men där konkursen inte är avslutad, ska anmäla verklig huvudman. Bolagsform:Aktiebolag, registrerat antal anställda:5-9 anställda, aktiekapital:100 000, verksamhetstext: Bolaget skall bedriva måleri och fastighetsskötsel, ävensom idka därmed förenlig verksamhet.


Sitemap