Elite hotel göteborg spa


elite hotel göteborg spa

exklusiva Elite Plaza Hotel i Göteborg till ett fantastiskt pris under vår [email protected] . Bor ni natten mellan lördag och söndag kan ni ta extra sovmorgon eftersom frukosten serveras fram till.00. Att förbättra: Bo där själva på heltid Hotellet svarade den ej Josefin, Stort tack för dina fina ord! Målsättningen är att köra fordon som inte är äldre än 2,5.

Elite, plaza, hotel i, göteborg, elite, hotelselite hotel göteborg spa

Här finns vackert inredda rum med det lilla extra. Vi ser fram emot att få hälsa dig välkommen tillbaka. De har 25 års erfarenhet inom branschen och deras kunder är till största delen stora internationella företag som värdesätter service, säkerhet och diskretion. Swipa eller navigera med knapparna för att bläddra mellan bilderna. Njut av en vällagad lunch, en liten bit mat, en trerätters middag eller ett glas i Plaza baren. Köp 24-timmarsbiljett i receptionen eller i parkeringshuset (tillhör ej hotellet). Sängen var jätteskön och det var bra att det fanns strykbräda/strykjärn på rummet. För beställning, kontakta Roomservice. PM Logistik bedriver verksamhet med inriktning på VIP-, person-, bud- och godstransporter.

Hotellets alla in- och utgångar är larmade och kameraövervakade. Vi erbjuder även en exklusiv nattningsservice för gäster i våra juniorsviter. Elite Plaza Hotels fyra grupprum är mindre lokaler som passar bra för möten för upp till 8 personer. Här ingår ingår morgontidning, morgonrock, tandborst- och rakkit och vid ankomst har vi ställt in en flaska vin och frukt utan extra kostnad. .


Sitemap