Sålda hus i lundsbrunn


sålda hus i lundsbrunn

annan försäljning då vi var intresserade av ett hus. Kundernas betyg - 4,6 av 5 enligt 7 kunder. Tack men prissättningen var på tok för hög " "Har köpt hus och även tagit hjälp nu när vi ska sälja vårt hus av Carin D Paulsson Mycket trevligt och professionellt bemötande." "Vi anlitade Carin D Paulsson för försäljning av våran villa. Vi har koll på Götene, våra pågående försäljningar. Vi tror på öppenhet och att vara din bästa mäklare när du säljer din bostad med oss. Eftersom det var första gången vi sålt ett objekt så hade vi inga större förväntningar mer än att vi behövde få det sålt, och detta lyckades Anna med att göra med bravur. Alltigenom är vi jättenöjda lättade över hjälpen man får igenom hela försäljningen." "Vi köpte en villa som Anna via svensk fastighetsförmedling sålde till oss. Förväntningarna stämde överrens med de vi tyckte tänkte. Hon har bemött utvecklingsstudier lund antagningspoäng oss väl med god kommunikation där hon fungerat som ett bra bollplank när vi sålde vårat radhus. Svensk Fastighetsförmedling har koll på hela kedjan, från att hitta köpare, till värdering och försäljning.

"Jättebra service på alla sätt utom det faktum att min sålda stuga hade ett lågt värde o ändå kostade uppdraget relativt mycket i relation till arbetsinsatserna som gjordes. Efter detta hjälpte hon oss att sälja radhuset som vi bor. Eftersom vi finns på flera platser i landet kan vi våra områden i detalj, vi vet vad köparna vill ha och vad du ska tänka på inför visning.

Psykiatrins hus i uppsala restaurang
Lundell hus instagram

Boka värdering här, vi är kunniga fastighetsmäklare som kan våra områden. Vi är helnöjda!" "Positivt bemötande. Vill du köpa eller sälja en bostadsrätt eller villa i Götene? Kontakta oss om du vill få ut det mesta av din bostadsaffär. Jag uppskattar mäklarens arbete mycket. Mina förväntningar uppfylldes." "Svensk fastighetsförmedling lidköping mäklare stefan andersson Sålt stuga trevligt bemötta". Vi hj lper dig att f ut det mesta av din bostadsaff. Kontakta oss f r en v rdering redan idag!

Sålda hus i lundsbrunn
sålda hus i lundsbrunn

Folkets hus bio umeå
Uppsala, hus 27


Sitemap