Pizzeria-restaurang i taormina umeå


pizzeria-restaurang i taormina umeå

är att de hanterar många beställningar samtidigt lite långsamt och ostrukturerat. Inredning och atmosfären är lite trist, men för en pizzeria kålrot i ugn tid helt godkänt.

Vad är felaktigt på sidan? Tre pizzor sist m Annki och barn-barnet, alla nöjda, jag gillar deras pizzor, nästan Italienska, hyfsat tunna och med bra råvaror, och vedeldade, jag tog Quattro Stagioni så klart!

Mest känd f pizza och pasta och Italienskt. Pizzerior, restauranger Serveringar, andra har även sökt. Besök gärna vår hemsida för menyer och öppettider. Visa större karta, nyckeltal och resultat, bolaget skall bedriva restaurang och pubverksamhet, samt idka därmed förenlig verksamhet. Omdömet skrevs bra värde för pengarna Vi åt två pizzor där idag och kan intyga att bara färska råvaror används (mycket ovanligt i Svenska pizzerior dock sparades det på kryddor och vitlök så smaken kunde faktiskt förbättras genom användning av dessa. Fråga 482katt om Pizzeria-Ristorante Taormina, detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC. 1977 flyttade två ambitiösa italienska kockar från Sicilien till Umeå. Pastan var god och motsvarande förväntningarna. Vi har också Umeås största och äldsta vedeldade pizzaugn där värmen kommer av norrländsk björkved. Vi brukar regelbundet köpa hämtpizza här och det brukar smaka utmärkt.

pizzeria-restaurang i taormina umeå


Sitemap