Indisk festival göteborg 2018 lista


indisk festival göteborg 2018 lista

sk dataintrångsskandalen. Vad får det här för konsekvenser för dom som utsätts och hur påverkar det vilken journalistik som slutligen publiceras? I den totalt tre timmar långa dokumentärserien är det första gången de utpekade bröderna och deras familj berättar sin historia. Det här är alltid en svår balansgång och frågan är hur bra Uppdrag granskning klarade av den. 3 Sat, 09:03: 3951 När polisen kontrollerar informationen Polisen körde på en cyklist, men väntade nästan ett dygn med att berätta om händelsen. Den stora förändringen är att den svaga ekonomin inte längre handlar bara om utkonkurrerade andratidningar. Sveriges Radio 00:34:46 Blir källskyddet ett verktyg för aktiemanipulation? Men hur ska man tolka uttalandet? Vanlig genrebild skapar "min mamma-känslor" Nu ska det handla om en av de personer som figurerat allra mest i svensk press under de senaste åren. Så när det nu gäller hur fri kommer bevakningen att kunna vara?

Sveriges Radio 00:34:46 Inget sig likt i franska medier En vecka efter terrordåden i Paris är inget sig likt i de franska medierna. Vår reporter Johan Cedersjö pratar med ett par på stan och två chefredaktörer om det här. Uppdrag granskning sa sig vilja granska hur de etablerade medierna agerat i fallet Virtanen. Under namnet Public Service kommissionen och med den uppenbara avsikten att ge sken av statlig utredning, betalar medieföretagen för en egen utredning av hur public service fungerar. Vi bjuder istället så här i Halloween-tider på tre skräckupplevelser för landets politiker just när det gör som mest ont i valrörelse. Genom att studera upplagor, bokslut och ägarstrukturer i kombination så kan man skaffa sig en uppfattning om vilka tidningar som ligger i riskzonen för att falla. Serien är en granskning av vetenskapligheten bakom Livsmedelsverkets kostråd och pekar på flera fall där myndigheten hattat fram och tillbaka i sina råd. När Expressen förra veckan publicerade en text av Björn Ranelid där han gick till angrepp mot kultureliten för att inte ha uppmärksammat hans öppna brev till Jimmie Åkesson så bröt en storm av epitet ut i sociala medier.



indisk festival göteborg 2018 lista

G teborg i Sverige?
Bes k v r hemsida d r du hittar all plats information du beh ver.
Beslut om kulturst d, beslut om belopp till och med 50 000 kronor (OBS!
Med reservation f r eventuell felskrivning vid webbpublicering).
25 heta destinationer p ett.

Det kan handla om allt ifrån idrottshändelser till politiska beslut där det finns goda skäl för redaktionerna att anta att det kommer att gå på ett visst sätt och därför kan vara taktiskt att förbereda en text eller push-notis. I vår sommarserie om Nyheterna vi aldrig glömmer har vi nu kommit fram till sista delen. Har den, i sin iver efter sanning, istället kommit att spela rollen som en part i en politisk konflikt. Aftonbladet och Expressen gör det. Riskerar Dagens Nyheter Säpos spaningsarbete för en mager nyhet? . Under året har flera artiklar skrivits om till exempel långa antibiotikabehandlingar mot så kallad kronisk borrelia i Tyskland och om strålbehandling för svår hjärncancer i Mexico. Vi beklagar detta men menar samtidigt att det inte förtar det sakliga innehållet i kritiken mot Expressens publicering. Sveriges Radio 00:34:52 Historien bakom P4 Jämtlands havererade Ganman-intervju Intervjun med Jens Ganman varar i två minuter. Vi åkte till J, den svenska delen av det europeiska journalistnätverk edjnet, vars undersökning var källan bakom den felaktiga nyheten.

Popul ra s kerhetsvakter i, g teborg i Sverige



indisk festival göteborg 2018 lista


Sitemap