Helsingborg till rostock


helsingborg till rostock

se alla uppgifter om boendet, inklusive telefonnummer och adress, i din bokningsbekräftelse och på ditt konto. Lekrum, ombord finns det möjlighet att leka av sig i lekrummet. Ombord, oavsett om du reser med Mecklenburg-Vorpommern eller med Skåne på väg till din destination kan du passa på att äta något gott i självservice-restaurangen. Hamnen är en inkörsport till Skandinavien med färjor till Danmark och Sverige. Vi använder cookies för att personifiera innehåll och annonser och att analysera trafik till vår webbplats. Ibis Budget Rostock Broderstorf, am Handelspark 5, 18184 Rostock, Tyskland. Du kan även passa på att shoppa i vår butik ombord där du hittar ett brett utbud av dofter, kosmetika, dryck och godis. Puttgarden-Rødby or Rostock-Gedser, it is the optimal link between Sweden and the Continent.

Färja till Tyskland: Trelleborg - Rostock - Stena Line Scandlines Helsingborg - Helsingör

Guide till Rostock, rostock är den största staden i förbundslandet Mecklenburg-Vorpommern, på Tysklands nordkust vid Östersjön. Bordershop, handla för upp till 60 rabatt i Bordershop ombord. Please note, that on the route between Helsingør and Helsingborg, the general conditions of HH-Ferries AB apply. Men ett stort antal gotiska gavelhus och medeltida kyrkor står fortfarande kvar och går att besöka. Bekväm och trevlig resa till Tyskland. Njut av en bit mat, dbramante1928 helsingborg 16 passa på att shoppa till fördelaktiga priser i vår butik eller varför inte boka en hytt så att du kan slappna av och sova inför fortsatt bilkörning i Tyskland. Våra Affiliates kan sammanställa denna information med annan information som du har lämnat till dem eller som du har samlat in som en del av din användning av tjänsterna.

Vi använder cookies för att kunna att leverera våra onlinetjänster. Mot Tyskland: Nu väntar ca 20 mils körning, mestadels motorväg, genom Själland, Falster och Lolland till Scandlines andra färjelinjer Gedser-Rostock och Rødby-Puttgarden. Gedser-Rostock med ca 2,5 timmar mellan avgångarna dagtid och lite glesare under kvällar och nätter. Överfarten mellan Gedser och Rostock tar ca 2 timmar. Rostock -Gedser Helsingør-, helsingborg, more info Close.

Sockerbageriet i helsingborg
Badtemperatur helsingborg råå
Stuga i stockholms skärgård till salu


Sitemap