Örebro katthem upphittade


örebro katthem upphittade

ägare. Om du äger kattungen eller vet vem som saknar den kontakta Luffarkatten! Mail: upphittade katter denna katt har varit hos en granne ca ett halvår och sedan i höstas börjat komma in till mig på Lupinvägen på Rindö. Stapplig tur på gräsmattan och högg med sedvanlig aptit in på de höga grässtrån som gräsklipparen missat. Vet inte helt säkert om han verkligen är bortsprungen eller ej men med tanke på att han varit häromkring så mycket så kanske han är saknad. I måndags somnade Sara in efter dryga 20 år på den här planeten. Var vid infångandet i Feb. Vi har varit och kollat detta på Åkersberga djurklinik (där de fått ett foto ifall någon letar efter honom).

Upphittade katter - Katter söker hem - Djurskyddet Jämtlands Län
Malmö, väderprognos merVä - Din lokala väderprognos
GEL, nimbus 20, stockholm

Busstidtabell örebro nora
Ica haga örebro öppettider
Maria linde örebro

Vi har lagt ut bild på honom i gruppen bortsprungna/upphittade katter i Åkersberga men än har vi inte hört av någon ägare. Känner någon igen denna katt? Upphittade katter en död katt timothy lundell advokat san jose upptäcktes i lördags kväll.30 vid 276:an in mot Åkersberga. Att sedan hemmet fylldes med ytterligare tre katter efter hand var inget hon gillade men så länge hon fick ligga i mänsklig famn och spinna bort en dag så var hon nöjd. Anmäld som upphittad hos polisen i Nacka. Katten var redan död och upphittaren flyttade den så den ligger vid informationsfickan innan Åkersberga.

Eller så hittar du ett fluffigt busfrö, eller en städkatt, eller en auktoritär boss eller någon av en myriad olika kattpersonligheter. Det är troligtvis en hane, svart med vita tassar fram och strumpor bak, vit bringa och hakspets Ca 4-6 år gammal. Vet du något om honom?

Elon örebro bäcklundavägen, Paolo roberto restaurang örebro,


Sitemap