Klätterskor butik malmo


klätterskor butik malmo

under La Sportiva Legends Only-helgen kommer vi ha ännu en legendarisk rea i alla våra butiker! Vi har klätterskor för både avancerade användare och nybörjare. Kom in berätta om ditt nästa äventyr så hjälper vid dig att hitta rätt utrustning som passar för det du ska göra. Klätterskolan startar vanligtvis ungefär i slutet av januari för vårterminen och runt slutet av september för höstterminen. Det köps billigast på nätet. De skiljer sig i regel från vanliga skor genom att skorna har extra noggrant utformade mönster som består av flera delar och hjälper till att anpassa sig efter bärarens skor. Här finns även möjlighet att testa klätterskor på vår egna klättervägg så att du vet hur skorna känns i sitt rätta element innan du köper dem. Olika människors fötter ser olika ut och vi behöver olika former av stöd i form av sko, och det märks givetvis inte minst tydligt när det kommer till aktiviteter där fotarbete är viktigt, såsom just klättring.

Start Utrustning Klättring Klätterskor. I butiken i Solna hittar du klätterutrustning i form av startpaket, selar, klätterskor, repbromsar, kritpåsar och andra tillbehör. Här finns även kläder i storlekarna XS till L som lämpar sig utmärkt för klättring eller annan aktiv fritid. 5 orsaker att besöka vår butik! 750kvm fullpackad med outdoor kläder och utrustning.

Klättervägg för test av klätterskor och sele.
Formgjut dina sulor för pjäxor och kängor.
Personlig rådgivning av kunnig personal.
Inspireras inför ditt nästa äventyr.

Vvs butik stockholm
Lrf försäkring malmo
Telenorbutik drottninggatan stockholm
Boomerang butik stockholm

Lördag 10:00 - 17:00, söndag 12:00 - 16:00, avvikande öppettider: 25e September: STÄNGT 24e December, Julafton: STÄNGT 25e December, Juldagen: STÄNGT 26e December, Annandag jul: 10:00-16:00 31a December, Nyårsafton: STÄNGT 1a Januari, Nyårsdagen: STÄNGT 5 orsaker att besöka vår butik! Vilket givetvis är uppskattat, men även när man klättrar i sin ensamhet i naturen. Outside, Naturkompaniet och Tierra, outside, Naturkompaniet och Tierra känner jag till (bor egentligen i Lund, så det kanske finns fler). I vår outdoor-butik kan du även prova löparskor för asfalt och tekniska trailskor för dig som ska ta dig fram i svår terräng. Kom gärna in och prova, ställ frågor och känn på produkterna. Oavsett om du är nybörjare eller har tränat ett tag har vi en grupp som passar dig. Öppettider Addnature city: Måndag - Fredag 10:00 - 19:00. Formgjut dina sulor för pjäxor och kängor. För dig som är på jakt efter en klättersele erbjuder vi även möjligheten att knyta in selen i ett rep så du vet hur det känns att hänga i den. Kolla gärna in våra skollovsläge r och teknikkurser för barn eller familj.


Sitemap