Antika möbler lund


antika möbler lund

vi möbler från alla olika tidsepoker och från flera av de mest framstående varumärkena och formgivarna. För det är en konst att både köpa stilsäkra och prisvärda möbler då samlingsnamnet sträcker sig från 1600-talet och fram till idag. Några har vi behållit orörda, andra är nyrenoverade. Vi finns i Gullåkra, strax utanför Staffanstorp i Skåne och vi förnyar hela tiden. Butikens tre våningsplan är fyllda med möbler av alla slag, både nytt, begagnat och antikt.

Tornbo AB -Möbler i Lund, Skåne, Malmöantika möbler lund

Gunilla lundberg norrköping
Hotell erbjudande gröna lund

Om du fortsätter innebär det att du accepterar att cookies används. Just nu Stängt 1, jag utför renovering och tillverkning av möbler. Kunde inte ladda in sökresultat, vitrinskåp Ek 800kr, rejäl förvaringshylla i stål för verkstaden 900kr. Inlämning, shop, real Estate, kontakt Öppettider, logga. Du angav fel E-postadress.

Bordsuret är i brännförgylld koppar med rikt graverad dekor och med ett utropspris. På smyckeavdelningen kan vi locka med ett brett utbud av guld- och diamantsmycken samt flera hängen av Ole Lynggaard. Möbler av Josef Frank, en stor olja signerad Anders Österlin och åtråvärd orientalika. Till Auktionen, har du något spännande objekt som du funderar på att sälja? Under dessa århundraden har allmoge, barock, rokoko, nyklassicism, Gustavianskt, jugend, funkis, Bauhaus, minimalism med flera, alla fått varit de mest nydanande inom sin tid, och anpassade efter rådande samhällsideal. Bland formgivarna finns namn som Josef Frank, Hans J Wegner och Bruno Mathsson. Kom gärna ofta, det är så det är tänkt. Läs vår integritetspolicy här.

Gröna lund idag konsert, Flixbus lund skulle vara, Baxter lund magistratsvägen, Broken lund lyrics Spanska Svenska,


Sitemap