Folkhälsa göteborg


folkhälsa göteborg

satte tonen för resten av dagen. Kontaktformulär, lämna dina kontaktuppgifter i formuläret så ringer vi upp dig så snart vi kan. Budskapet och alla problemställningar kring situation gick fram. Teatern Bakom leendet- Kvinnan mitt majbrasa uppsala emellan speltid 65 minuter. Tar du droger och vill ha hjälp med att sluta? Hade förväntat mig mycket det blev det! Alkohol- och drogrådgivning, spelberoende, du kan välja att ringa till oss eller boka in ett personligt möte för rådgivning kring alkohol, droger eller spelberoende.

folkhälsa göteborg

Stockholm och Göteborg
Heliumballonger göteborg
Bauhaus göteborg jobb

Arbetsmiljöseminarium om - Tillit i Kalmar. Finns ju runt om oss hela tiden. Läs mer om utställningen i museéts katalog, sedan boken Bakom leendet gavs ut på Carlssons förlag hösten 2014 har projektet blivit engagerat vid ett 50 tal olika seminarier och utbildningsdagar. Tema i höst är vi själva eller kanske ännu hellre Homosapiens 2018. Jag fick med mig många intressanta aspekter på en väldigt komplex or att det är något som alla behöver ta del. .

Har du svårt att kontrollera ditt spelande? Utvärderingen från vårt seminarium för  Unionens ombudsmän i Göteborg 4 maj, 2017. Det vi i första hand erbjuder är teater och föreläsning som syftar till att öka tilliten inom en organisation.


Sitemap