Sängbord marmor låda


sängbord marmor låda

klassiska och lite mer förlåtande när det kommer till rengöring, men de kan dock behöva oljas in då och då för att behålla färg och kvalitet. Det kan till exempel vara en snyggt arrangerad hög med böcker, en vas med färska blommor, en fin liten sängbordslampa eller kanske en snygg ask där du förvarar de där små prylarna som ofta bara ligger framme och ser stökiga. Har du trångt hemma och tycker att ett sängbord tar upp för mycket golvyta kan du med fördel välja en modell som monteras upp på väggen. Därför är det viktigt att kolla på måtten som står listade vid varje produkt och sedan jämföra dessa mått med det utrymme där man vill placera möbeln. Ett sängbord måste passa in i ditt sovrum både vad gäller funktion och estetik. De kan vara tillverkade i trä, metall, glas, sten eller plast. Skulle du vilja göra om i sovrummet kan du alltså låta sängbordet hänga med på uppdateringen genom att måla om det så att det passar den nya inredningsstilen. Vi har allt från enklare varianter med tre ben och en avlastningsyta till mer omfattande sängbord med både lådor och flera hyllor, och den stilrena designen på samtliga våra sängbord är en självklarhet. Det är lätt hänt att både böcker, nycklar, mobiltelefonladdare och papper hamnar framme på sängbordet vilket är helt okej det är därför sängbordet står där till din tjänst. Det fyller en tacksam funktion där vi kan ha både väckarklockan, boken, vattenglaset, glasögonen eller kanske sänglampan på bekvämt avstånd.sängbord marmor låda

Torekov Sängbord med marmortopp. Vit marmor med vitlackerat underrede och 1 låda. Fler än 125 olika sängbord med snabb leverans, fri frakt.

Hos oss hittar du billiga sängbord men i hög kvalitet. Vanliga frågor om sängbord, vilket skatteverket linköping boka tid sängbord passar mig? Stilrena sängbord i modern design kan ge ett läckert och exklusivt intryck i sovrummet. I lugn och ro kan man sitta hemma och titta igenom sortimentet. Gå på upptäcktsfärd i vårt sortiment här på sidan eller gör ett besök hos din lokala jysk-butik.

Vi tillhandahåller bord för ditt sovrum i många olika storlekar och stilar för alla smaker och till riktigt förmånliga priser. Köp Sängbord billigt online. Välj från ett brett sortiment. 10-50 rabatt Leverans inom 2-6.


Sitemap