Dödsbo säljes stockholm


dödsbo säljes stockholm

försäljning av bohag och dödsbon, antingen genom att vi köper hela dödsboet av dig i sin helhet, eller genom att vi säljer delar av det för din räkning. Vi fakturerar Er mellanskillnaden då vi anser att lösöret har ett lägre värde än vad kostnaderna för röjning och slutstädning. Onlinevärdering via mejl, du får gärna mejla dina bilder på dina antikviteter. Som tilläggstjänst kan vi hjälpa till om du behöver hjälp med flytt av dina och anhörigas grejor.

Kringtjänster tömning och flyttstädning. Vi börjar alltid med ett kostnadsfritt hembesök och informerar dig om våra tjänster för dödsbon. Maxi Auktioner utför också värderingar för bouppteckning, arvsskifte, dödsbodelägare och försäkringsärenden. Vi utför även flyttstädning om så önskas. Vi räknar ett fast pris för röjning/tömning beroende på tidsåtgång, avfallsmängd och vikt. Ring oss redan idag. (Ni får betalt för dessa saker). Observera att man betalar avgifter på auktioner.

D dsbo k pes och s ljes i Stockholmsdödsbo säljes stockholm

Vi betalar den exakta värden för dina föremål dvs det uppskattade marknadspriset utan provisioner och slagavgifter. Vi hjälper Er med sortering, tömning av bostad, bortforsling av grovsopor samt transporter till återvinningscentral. Vi har ett antal värderingsman med kunskap inom antikviteter och övriga andrahands möbler och prylar. Därmed kan vi erbjuda oss att köpa upp hela eller delar av dödsboet samtidigt som du kan vara säker på att få en korrekt värdering och ett rätt pris. Omdömen kan ändras vid ett hembesök. Vi har ett antal värderingsman som arbetar hos oss med värdering av dödsbon. Vi tillhandahåller material och utrustning för städning. Genom att sälja hos oss slipper du även 14-30 dagars väntetider för utbetalning. Till skillnad från våra konkurrenter har vi en kundservice som är bemannad alla dagar mellan klockan 8:00 18:00. Anlita den bästa firman. Vi tömmer bostäder och förråd samt forslar bort grovsopor till ÅVC. Vi har fasta kvm priser för flyttstädning i Stockholm.dödsbo säljes stockholm

D dsbo k pes.
D dsbon k pes i, stockholms.
D dsbon k pes av, stockholms b sta d dsbo uppk pare.
Vi k per hela eller delar av d dsbon utan.


Sitemap