Torbjörns torg uppsala


torbjörns torg uppsala

på torget minskas men samtidigt ersättas med parkeringsplatser längs med Torbjörnsgatan. Torbjörnstorg öppettider midsommarafton Stockholms stads brutto ligger i ett område klassat som kommunal kulturmiljö. En utredning krävs också för att slå fast att grundvattnet i området, som förser Uppsala med dricksvatten, inte påverkas av att det utbyggda garaget under huset. Dagens livsmedelsbutik i ett våningsplan rivs och ersätts med en ny butikslokal i bottenvåningen.

Nämnden har även beslutat att allmänheten ska få lämna synpunkter på förslaget. När vi bygger stad är det mer än bostäder som behövs. Enligt plan- och byggnadsnämnden bör huset anpassas till det relativt småskaliga torget, samtidigt som torgets framtida utveckling ska studeras. Bottenvåningen ska till största del utgöras av livsmedelsbutik och andra butiker, och 140 lägenheter ska byggas.

torbjörns torg uppsala

Leos kalas uppsala, Autoexperten uppsala säbygatan, Stockholm visitor center sergels torg 5,

Teknomedia är en digital produktionsbyrå. En levande plats för aktiva Uppsalabor. Teknomedia ingår i mediekoncernen NTM där vi är dess utvecklingsbolag för digitala medier. Vi levererar kreativa filmer och ljudproduktioner med hög kvalitet till kunder över hela Sverige. I Rosendal, Uppsalas nyaste stadsdel skapas ett torg omgärdat av liv och rörelse.


Sitemap