Kommunikationsbyrå norrköping


kommunikationsbyrå norrköping

relationerna är viktigt. Det är härligt att alla medier ryms i det här jobbet. Du arbetar som grafisk formgivare och originalare och känner några av oss sedan tidigare. Så ja, jag känner redan att jag fattar grejen. Och samtidigt ha kul. Hela byandan, med stämningen och kollegorna. Du står ofta upp när du jobbar, är det en framgångsfaktor? Det är väldigt mysigt här. Vad är grejen med det?

Och hur jobbar vi, tycker du? Mira: Vi kollade in Byn redan första terminen på GDK, när vi var här på studiebesök. Men jag har varit radionörd länge, så det är bra att få testa lite annat. Vi gillar det också! Nu har du slagit dig ner här (för gott?) och fått fast anställning. Din affärsnytta och ditt resultat är målet för oss. Jag hade hört talas om er, men när jag började kolla upp er lite mer blev jag intresserad av vad ni är för några och vad ni gör.kommunikationsbyrå norrköping

Vi är en Norrköpingsbaserad design- och kommunikationsbyrå som tar oss an projekt i och omkring Östergötland, främst i Linköping och Norrköping.
Reflx kommunikation är en reklam- och kommunikationsbyrå i Norrköping som hjälper företag över hela Sverige med rådgivning, utbildning och marknadsföring, både digitalt och analogt, i syfte att stärka sina kunders varumärke, kännedom om varumärket och ökad försäljning.
Vi gillar smart, enkel kommunikation och gör allt från webbdesign till idéarbete.
Hör av dig så hittar vi bästa lösningen för dig!
Här finns förutom väderprognos även väderkarta, femdygnsprognos samt tiodygnsprognos för nästan 25000 svenska platser.

Ifk norrköping ifk göteborg gratis stream
Michael Lundqvist norrköping

Nomineringar Agda 2018 Årets marknadsförare Kampanjen 72 timmar med Norrköpings kommun Agda Print Magasinet Östgötarna med Länsförsäkringar Östgöta Jubileumsboken Vår stad vid Stångån med Stångåstaden Agda Digital Kampanjen 72 timmar med Norrköpings kommun Adina Henrikson kommer från Stockholm och går sista året på KSM, Kultur. Det ledde också till att jag började plugga digital strategi på Hyper Island under 2016. Jag gillar det verkligen, det är vänligt, kreativt, brett. Men Rosanna arenan malmö lunch gick ju hem på litesjälvförvållad ledighet nu i sommar, så jag fick frågan om att jag kunde hoppa. Då känner vi dig lite bättre. Reflx får ditt företag att synas, att synas på rätt sätt och i rätt sammanhang. Men se och häpna! Där är du ju, vår nya produktionsledare. Vad har du gjort tidigare? En ny bybo har klivit in på kontoret: Lina Lundgren, som knyckts från Stockholm och Sveriges Radio för att jobba som copywriter på Byn. Hur fick du höra talas om Byn? Kort och gott skulle man kunna koka ner allt vi gör till att vi utvecklar företag och får dem att växa med marknadsföringen som verktyg.


Sitemap