Tågförseningar skövde stockholm


tågförseningar skövde stockholm

mellan Skövde och Töreboda. Blev du länkad hit från en annan sida? Olyckligt nog sker det på samma sträcka som ett banarbete. Fritt att boka av biljetten, den som ska ta sig norrifrån, till Norrköping Linköping behöver inte oroa sig för några förseningar. Omfattande tågförseningar, förseningarna är omfattande. Det var i söndags som tågtrafiken på västra stambanan i det närmaste havererade. En brand i ett så kallat teknikhus norr om Skövde har lett till att kraften längs banan bara räcker för att transportera ett tåg åt gången, med stora tågförseningar som följd. Till restiden på cirka 40 minuter måste man här lägga tiden de två byten mellan tåg och buss, som också ingår i resan tills det brandhärjade teknikhuset kan tas i bruk igen.

Rapportera gärna felet till oss via mejl. Problemen åtgärdades under morgonen och trafiken rullar enligt tabell. Vi jobbar på att lösa det säger Alexandra Elias.

Isis stockholm attack
Bro i stockholm
Securitas jourmontör stockholm
Converse outlet stockholm

Ett elfel, som uppdagades under måndagskvällen, har orsakat inställda tåg och sesam lund capio förseningar i tågtrafiken mellan Skövde och Falköping. Tyvärr fungerade inte den länk du försökte använda. "Spårfelet är fortfarande pågående. Om du själv skrivit länken så kontrollera stavningen och försök igen. Logistik och transport, tågförseningarna i Västsverige fortsätter.

Men eftersom tågen måste färdas i reducerad fart är de försenade med 20-30 minuter. Snabbtågen mellan Stockholm och Göteborg trafikerar fortfarande den skadedrabbade sträckan, mellan Skövde och Töreboda. TT Publicerad:, 14:27 "Vi kommer fortfarande ha en del förseningar på grund av elförsörjningen, både i eftermiddag och under kvällen säger Alexandra Elias, presstalesperson på Trafikverket.


Sitemap