Tandläkare umeå idun


tandläkare umeå idun

hela vägen till Redbergsplatsen där vi båda skulle. Nya Folktandvården Idun i Umeå, som invigs i slutet av augusti, kliver samtidigt in i framtiden. Kan du hjälpa mig att sprida det bland er om du ser detta så skriv gärna till mig. Per Tidehag scannar en patient med modern teknik. De digitala initiativen har följt slag i slag. Någon som vet vem denna perkussiva instrument ängeln kan vara? Med digitala verktyg kan man kan lyfta in både kliniska foton, röntgen och scannade bilder.

Folktandvården NUS Umeå Folktandvårdentandläkare umeå idun

Framförallt vill vi visa lösningar som finns på marknaden idag. Den kliniken står också modell för Världens smartaste tandklinik som byggs upp på Swedental under Odontologiska Riksstämman i november. För personalen blir det också lättare på flera sätt, till exempel genom ett trådlöst kommunikationssystem.

Umeå airport till vasaplan
Umeå kulturförening humlan
3d ultraljud pris umeå

Där görs en CAD-modell, den färdiga kronan tas fram och levereras till tandläkaren inom 1,5 timme. På mässgolvet byggs en klinik upp, med shrek musical lund smarta lösningar som ska förenkla och förbättra både för personal och patienter. 05 november / 2018, flera Folktandvårder i Sverige ligger långt fram inom tandvården när det konventionella avtrycket nu ersätts med digital teknik, bland annat Folktandvårderna i Västerbotten, Västernorrland, Halland, Skåne, Östergötland och Stockholm och det är med stor glädje och stolthet vi kan meddela att. Istället checkar patienten in med en QR-kod, som hen får i mobilen eller datorn, i samband med att tiden för besöket bekräftas. Då vet du hur lång tid du har på dig för att gå på toaletten, borsta tänderna, etc. På riksstämman i höst presenteras en modell av kliniken. Du håller koden framför en sensor när du kommer in på kliniken och får ett meddelande i mobilen att du får komma in till tandläkaren om, säg, sju minuter. Vi skickar de digitala avtrycken direkt till labbet. Per Tidehag, som tidigare i år slutade som tandvårdsdirektör och numera är digital strateg i landstinget, ser de riktigt stora vinsterna i vårdflödet: Till exempel i planeringen av mer omfattande behandlingar. När det är dags kommer en tandsköterska och hämtar dig. Det betyder att tandsköterskan kan röra sig mellan behandlingsrum och använda sin arbetstid mer effektivt.

Stf hotell umeå, Aqua dental tandläkare östermalm stockholm 114 36 stockholm, Akut umeå,


Sitemap