Turism i malmö


turism i malmö

länk i sidfoten. Mer information finns här. Därifrån kan du enkelt fortsätta till den moderna västra hamnen och njuta av utsikten över Öresundsbron och Turning Torso. Information om hur dina uppgifter hanteras får du i samband med att du använder det specifika formuläret. Dockan Marina Malmö Cityhamn, Dockplatsen. IP-numret används för att information som skickas över internet ska nå fram till rätt plats. Om du fyller i formulär på sparas den information du valt att uppge i våra systemloggar, för att säkerställa att informationen når fram. Om webbkakor (cookies) som du når via en länk i sidfoten.

turism i malmö

Från den livliga, centrala shoppingdelen är det bara en kort promenad till pittoreska gamla stan och Malmöhus slott. Har du frågor svarar Malmö Turism gärna på dem via meddelande på deras facebooksida Malmotown. Malmö Chokladfabrik, Möllevångsgatan 36B, andelshamnen Lagunen, Vaktgatan 9, Limhamn, man känner igen en infopoint på den grön/vita skylten med ett. Läs mer Läs mindre. Denna information finns också att läsa på sidan. Du kan läsa mer om förordningen på Datainspektionens webbplats.

Läs mer om webbkakor och vilka som används på på sidan. Det enskilda IP-numret är ointressant för oss och vi avidentifierar all information i så stor utsträckning som möjligt. Utanför city: Emporia shoppingcenter, Hyllie Boulevard 19, katrinetorp landeri, Katrinetorps allé 1, first Camp Malmö, Strandgatan 101.


Sitemap