Jojo kort malmö lund student


jojo kort malmö lund student

om förseningsersättning. I våra biljettautomater på tågstationer kan du ladda Jojo Reskassa med åtta olika belopp, 10, 50, 100, 200, 300, 400, 500, 1000 kronor. Nej, men en ny laddning aktiveras inte förrän nästa gång du visar kortet för en kortläsare. Återlösen av kort Kontakta något av våra kundcenter för att återlösa kortet. Så här ser studentresesymbolen i app ut: Korten nedan är bara exempel då utseendet och färgerna kan skilja sig åt mellan olika högskolor och kårer. Hur vet jag att köp norra hamnen malmö karta via er hemsida är säkert?jojo kort malmö lund student

Så köper du biljett Skånetrafikens kundcenter, serviceombud och ombud.
Skånetrafikens biljetter går att köpa på många ställen i Skåne.
Autoladda är en tjänst som innebär att ditt kort automatiskt fylls på då pengar och/eller din period tar slut.
LO är en samlande kraft för 14 fackförbund.
Tillsammans kämpar vi för ett bättre arbetsliv.

Postnord företagscenter östergatan malmö
Eva Lundberg bankeryd

Vad händer om jag redan har en laddning på affärsbanker borås kontakt mitt Resekort? Jojo Student gäller för dig som: Har ett digitalt Mecenat- eller Studentkortet med studentresesymbolen i app. Du lämnar alltså ingen känslig information om ditt bankkort till Blekingetrafiken. Res klimatsmart med våra bussar och tåg. Helgfria vardagar klockan.00 till.00. Tjänsten känner av om du har period/reskassa kvar på ditt kort eller om det finns laddning som är på väg. I vår nya app får du som är under 20 år 40 procent rabatt på alla biljetter, inklusive 30-dagarsbiljetten. För resan tillbaka köper du tillägg till första stationen/området i din kommun. Så här gör du för att spärra kortet och få ett nytt: Anmäl förlust eller skadat kort på det kundcenter där du köpte kortet. Det lönar sig att köpa kortet redan när du reser mellan sju och tio dagar på en månad.

Se saldo på kortet, i biljettautomater, i bussens kortläsare, hos kundcenter och serviceombud. Reser du med Jojo Period inom Skåne behöver du inte visa upp något kvitto. Har du ett kort som gäller till Danmark reser du med DSB:s tåg, stadsbussarna som körs av Movia och Metron inom dina zoner. Om du vill resa utanför kommunen Om du vill resa med Jojo Senior utanför kommunen köper du tilläggsbiljett. Det ser du på "Mina Sidor" i Webshopen.

Helena lundberg qliktech
Salsa kurs i lund
Jensens böfhus malmö lunchtider


Sitemap