Cykelbud stockholm lön


cykelbud stockholm lön

som har lönemodellen. Vi anlitar väldigt mycket personer som kanske inte skulle komma ut i arbetslivet utan oss. Enligt Foodora är alla cyklister försäkrade via företaget, men det är inte tillräckligt, menar Tony Blomberg. Jag tränar väldigt mycket och tycker det är bra och det kan de väl utnyttja på ett sätt, säger hen.

I Stockholm startades tjänsten förra sommaren. Foodoras vd, Felipe Gutierrez, vill inte gå ut vad buden har i lön men han bekräftar uppgiften från buden.

Att du är en social person är en fördel då du ständigt kommer ställas inför kravet att nå upp till dina kunders förväntningar. Likadant har det låtit från Foodora-bud i Göteborg. Foodora ägs av det tyska bolaget Delivery Hero och finns i Sverige i Stockholm, Göteborg, Malmö och i Solna/Sundbyberg. Men vad bra lön betyder lite mer konkret vill företagets ledning ogärna prata. Vi har vuxit i enorm takt. Just nu håller vi på att diskutera hur vi ska gå vidare. Företaget Foodora, som drog igång för ett drygt år sedan, växer just nu explosionsartat och har som ambition att dominera marknaden i Stockholm. Det är bra för mig som pluggar, jobbet är lätt att lära sig och inga konstigheter, säger ett ungt cykelbud med rosa hjälm och den karaktäristiska loggan på ryggsäcken. Men jag tror inte att jag skulle kunna leva på det här enbart, säger han.


Sitemap