Restauranger helsingborg vattnet


restauranger helsingborg vattnet

tips på riktigt bra restauranger i Helsingborg? Förutom god mat, så brukar det även bjudas på levande musik. Själva restaurangen är inte särskilt stor, men ack så mysig och hemtrevlig. Hjälp till att göra Restaurangkartan mer komplett. Prisklass: Mellan, 50-70 kronor per rätt. Faktum är att Helsingborg är en av Sveriges restaurangtätaste städer och det är nästan så att det finns för många restauranger i Helsingborg. Då kan du själv lägga till den.

TripAdvisor LLC ansvarar inte för innehållet på externa webbplatser. Snittbetyg:.918 röster, mommees, södra Storgatan 28, Helsingborg, snittbetyg:.812 röster. Pizzeria Restaurang Elineberg, länsförsäkringar göteborg bohuslän elinebergsplatsen 5, Helsingborg, snittbetyg:.75 röster. Sortera efter: Alfabetiskt, bäst betyg i Helsingborg, nobel Pizza, visitörsgatan 2, Helsingborg. Innehåll - Snabblänkar, oasen, en fonduerestaurang i centrala Helsingborg, som bjuder på en trevlig upplevelse vare sig ni är ett par, vänner eller familj som ska gå ut och äta middag. Prisklass: 250-300 kronor för huvudrätt. Prisklass: Mellan, 100-300 kronor. Under varje restaurang står det vilket kök som serveras samt ungefärlig prisklass.

Typ av kök : Internationell tapas. 2018 TripAdvisor LLC Med ensamrätt. Av alla restauranger i Helsingborg som serverar sushi så är denna mest prisvärd.

Sunfleet helsingborg, Ica kvantum helsingborg jobb, Ica gustavslund helsingborg, Honda mc service helsingborg,


Sitemap