Hotell helsingborg golfpaket


hotell helsingborg golfpaket

närvarande 4 golfbanor, ett modernt klubbhus samt fantastiska träningsmöjligheter. Passa på att även boka bord i vår restaurang Kitchen Table by Marcus Samuelsson. Naturen och klimatet i Skåne möjliggör en fantastisk golfupplevelse. Staden erbjuder en hel del utöver golf och det finns massor att se inom korta avstånd.

Helsingborg - Sveriges golfeldorado! Vasatorp erbjuder en av de bästa 9-hålsslingor i landet som kompletteras av ytterligare en 9-håls korthålsbana som ger dig möjlighet att slipa på precision och närspel. Nu har det även en relativt ny golfbana som heter Tournament Course.

Hotell helsingborg golfpaket
hotell helsingborg golfpaket

Spelade den för första gången i år och jag måste säga att det är en av de bästa golfbanor jag spelat. Hotellet ligger på promenadavstånd från shoppinggatan, färjan och Kärnan, så du finner mycket att upptäcka under en weekend. Vasatorp - Gamla banan, kombinationen av golfbanor och själva staden gör. Välj mellan 3 olika, golfpaket beroende på vilken bana ni vill spela på : golfpaket, basic - från 945 SEK /person/natt Övernattning 1 greenfee per person på någon av banorna: Allerum GK, Söderåsens GK, Landskrona GK, Mölle GK, Woodlands, St Arild, Lydinge Golf Resort. Pris från 1095:- per person period maj-augusti. Ont om tid eller sugen på några extra hål?

Golfpaket i helsingborg på vasatorps golfklubb Bo på Radisson Blu Metropol.
Hotel och spela på Vasatorps fina golfbana.
Hotel i centrala, helsingborg erbjuder en välkomnande atmosfär, perfekt efter en lång dag på golfbanan.
Hotell i, helsingborg känt för design, atmosfär och lyxig frukost Bo stilfullt på nya Radisson Blu Metropol.


Sitemap