Norrköpings bibliotek


norrköpings bibliotek

Begripsams arbete kan man gå in på deras webbsida:,där undersökningen finns tillgänglig. Logga in, falköpings bibliotek 20 december. Därefter berättade Tommy Hagström från Begripsam, en organisation som består av personer med olika funktionsnedsättningar, om en undersökning: Svenskarna med funktionsnedsättning och internet. Ett demokratiprojekt som i första omgången syftar till att bibliotekspersonalen i Sverige ska utveckla sitt digitala kunnande och för att i nästa led kunna hjälpa Sveriges befolkning att utveckla sina kunskaper. Tillsammans skapar vi folkfesten!norrköpings bibliotek

Typically replies within a few hours. Contact Norrköpings stadsbibliotek on Messenger. Välkommen till Norrköpings kommun! Se lediga jobb, kontaktuppgifter till.

Slutdatum:, musikens magiska värld, datum:, slutdatum. Begränsad service på grund av uppgradering av vårt system 20-21 november. Det betonades också att det är mötena mellan människorna som betyder mest. Det rådde en ganska stor enighet om att ett gott bemötande var det allra viktigaste även om man inte kan få roliga fakta göteborg hjälp med allting. Updates: Corrections or Updates? För dig och dina frågor, nu har Norrköpings kommuns kontaktcenter öppnat.

Du hittar programmet här. Falköpings bibliotek 6 december. Om vi inte kan det, vägleder vi dig vidare.


Sitemap