Kinesisk restaurang i umeå


kinesisk restaurang i umeå

förutsättning kunna laga alla de olika kinesiska rätterna på ett bra sätt. Vi har ett stort utbud på totalt 130 asiatiska-, kontinentala rätter och pizzor. Detta gör att en kinesisk restaurang i en provins i kina serverar helt andra rätter och ger en helt annan smak än en annan kinesisk restaurang från en provins några hundra mil bort. Vår strävan är att erbjuda dig som gäst en minnesvärd upplevelse som du vill komma tillbaka för. Hem, det kinesiska köket, första kinesiska restaurangen, tre små rätter. Vi är en kinesisk restaurang i vacker, avslappnande orientalisk miljö i centrala Umeå. Eftersom Kina är så stort och det kinesiska köket är så varierat går det inte att ange några få maträtter som serverar på en kinesisk restaurang. Hos oss kan du ta del av lunch, à La Carte, skönt barhäng, festvåning men även stans bästa uteservering sommartid. Fyra små rätter, sötsur Sås, tips på kinesisk restaurang i: Kinesiska restauranger i Sverige, stockholms län. Helsingborg, halmstad, luleå, restauranger i Skövde, nyheter om Kinesisk Restaurang.kinesisk restaurang i umeå

Tänk också på att priserna på kinarestauranger på små orter liknande. Umeå oftast är lite lägre än i storstaden. Kinesisk restaurang i Umeå. Detta gör att en kinesisk restaurang i en provins i kina serverar helt andra rätter och ger en helt annan smak än en annan kinesisk restaurang från en provins några hundra mil bort. Måltid på kinesiska restauranger.

Tre små rätter Fyra små rätter Sötsur sås 1000-åriga ankägg Pekingaanka Mao Zedongs röda sidfläsk Friterade räkor med sötsursås Biff med curry Friterad biff Biff med bambuskott Friterad banan med glass Friterad kyckling Kyckling i currysås Friterat fläsk Vårrullar Friterat ris Ångkokta dumplings Pekingsoppa Stekt. Det kinesiska köket består av en explosion av smaker, lukter och konsistenser vars variation vida överträffar alla andra kök i världen. Missa inte matinspiration på Instagram. Vi känner stolthet inför utmaningen att med fokus på bra råvaror laga mat från grunden som karakteriseras av naturliga, tydliga och rena smaker. Klassiska kinesiska maträtter på en kinarestaurang. Varmt välkomna till en av Umeås mest etablerade kinarestauranger!

Lägenhet till salu berghem umeå
Tabbouleh restaurang stockholm regeringsgatan
Psykiatrin umeå jobb
U&me umeå utcheckning


Sitemap