Bo på teplantage sri lanka


bo på teplantage sri lanka

er de også særligt vilde med fisk på Sri Lanka. Familien giver tydeligt udtryk for, at det var en kæmpe oplevelse uden sammenligning at befinde sig her i de smukkeste omgivelser, pakket ind i en ubeskrivelig stemning. Til stor glæde for børnene var der en flot pool, som med glæde blev benyttet. Maden er velsmagende, personalet venligt og kokken en exentrisk mand, der gerne inviterer gæsterne med i køkkenet for at hjælpe med at lave srilankan rice curry. Indholdsfortegnelse, hvordan booker man overnatning på Sri Lanka? I højlandet findes også mange smukke templer. Mirissa var virkelig en super skøn oplevelse, og stemningen i hele området var skøn!

Dette var også årsagen til, at fam. Palm Paradise Cabanas and villas Palm Paradise Cabanas and villas består af både små, simple hytter og mere moderne villaer, der ligger i en frodig palmehave ned til en lille, beskyttet bugt. Hyr en af de dygtige surfinstruktører til rimelige penge, og lær kunsten. Hotellets omgivelser er skønne med udsigt til rismarker og flot natur. Overnatning eller.800. Hotellet er dog i virkeligheden noget slidt, og lever ikke helt op til den standard, som de ønsker at sælge sig selv. Personalet på Panorama Residencies er imødekommende, hjælpsomt og venligt. Personalet på Cinnamon Lakeside er ikke særligt serviceminded, og stemningen generelt meget fornem.

Værelserne beskrives som rene og enkle, og maden er god. En spændende og lærerig oplevelse også for børnene, da de på den måde fik et indblik i, hvordan den te de drikker i Danmark, bliver produceret på Sri Lanka. Serviceniveauet var meget højt, og der blev serveret gode mojitos på strandbarerne :-).

Dog vil vi sige, at man skal være yderst dyreinteresseret, hvis man skal vælge 2 safarier. På badeværelset var der fyldt med kryb. Når man når toppen af Lion Rock står tiden stille. I må heller ikke snyde jer selv for en gåtur i byen, som er så præget af modsætninger, at I visse steder vil skulle holde tungen en smule lige i munden for at finde ud af, om I er i England eller på Sri Lanka. Familien skriver følgende: I Unawatuna ligger göteborgs universitet ladok3 et bed and breakfast, der hedder Silva Rest. Overnatning for 2 voksne og 2 børn.


Sitemap