Marknad örebro september


marknad örebro september

- enligt lag - av blomsterlandet göteborg backaplan göteborg Skatteverket och/eller Polisen (om dessa begär ut denna information) Personuppgifter som arrangören för marknaden kommer att behandla om dig Ditt/ert företagsnamn, Ditt/ert organisationsnummer, Din(a era kontaktperson(er Din/er. Ansvarar för dokumentation, rapportering, koordinering och överlämning. Stort tackar till samtliga besökare, knallar och våra funktionärer, vi ses 2019! Välj vilka datum du/ni vill ansöka till Mina/våra kontaktuppgifter uppgifterna, nedan, tas in enligt lag om att lagra uppgifter under 7 år för Skatteverkets och Polisens räkning - samt för att arrangören för marknaden ska kunna kontakta dig/er * Företagsnamn: * Organisationsnumret: * Kontaktperson(er. Fält med * framför/bakom måste fyllas. Ansök då nedan, för marknadsplats och deltagande. Vi har stor erfarenhet av projektledning och är väl medvetna om att det ofta innebär snabba förändringar i miljöer med högt tempo. Kontakta oss gärna så berättar vi mer om vad vi kan hjälpa till med. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie.

Nätverket för affärskvinnor, välkommen till Women's Business Örebro - nätverket som vänder sig till affärskvinnor. Du har rätt till att få din ansökan borttagen tills dess att du blivit tilldelad en plats på marknaden, genom att kontakta arrangören Du har rätt att framföra eventuella klagomål på arrangörens användning av dina personuppgifter, till ansvarig tillsynsmyndighet Skyddsåtgärder för formuläret Formuläret (och hemsidan). Event utöver det vanliga, att jobba nära dig som uppdragsgivare gör att vi får en bra inblick i och känsla för vad det är ni vill uppnå med eventet. Idag sträcker marknadsområdet hela vägen upp till Torsby centrum. Rättslig grund för detta ansökningsformulär Samtycke(n) Samtycken * Jag/vi samtycker till att min/vår ansökan skickas till mig som knalle/utställare, via mail * Jag/vi samtycker till att min/vår ansökan skickas till arrangören via mail, så att arrangören får behandla min ansökan om (eventuell) plats på marknaden. Som vanligt med munviga försäljare, god mat och varor till fyndpriser. .

Låt oss hjälpa till med att arrangera er nästa företagsresa. Jag/vi har deltagit på arrangemanget förut och haft ett specifikt platsnummer. Vi har fyra nätverksträffar per år, därutöver bjuder vi in till premiumevenemang tillsammas med samarbetspartners och intressanta företag. Prisinfo, den här marknaden har ingen prisinfo. Exempel på vad vi gör: Leder större postnord stockholm strandbergsgatan evenemang och utställningar, driver projekt enligt tids-, kostnads- och kvalitetsplaner. Jag/vi önskar djupare plats.5 meter - Antal meter i djup.


Sitemap