Lundbybadet öppettider ute


lundbybadet öppettider ute

on grilling and lighting fires. 05/02/18 Varma bassängen är tyvärr stängd resten av kvällen på grund av dåliga värden. Gratis bad för unga alla dagar, alla tider från 9 juni. Vi vet i dagsläget inte när bassängen kan öppna igen. Från och med 2 juli till och med 18 augusti kan barn och unga delta i gratis simskola som föreningar ordnar i Lundbybadet, Askims simhall och Angered Arena. Nyckeltal och resultat, göteborgs Kommun är en kommun.

Först ut idag är det bodybalance, nr 2 blir bodypump på söndag För fler releasedatum kolla in appen! Det är välbesökt och vi har tur med vädret. 1 april (inget aprilskämt!) kommer badkortet för dig!

Bodypump 105 är levererad - grymma deltagare hade vi med oss härlig energi Ikväll blev det mer än fullt på Lundbybadets SPA. Tillsammans med ledare får ungdomarna prova på exempelvis cykling, simning, gymträning och skridskoåkning. Inomhus finns en 25-metersbassäng, en varmbassäng och en plaskpool för barnen. Mvh Lundbybadet Kettlebellpass utomhus idag Utomhusbadet Vi vet att ni är många som undrar och längtar! Rapportera fel Lundbybadet - Lantmannagatan. Lundbybadet är stadens enda bad som kan erbjuda simbassänger både inomhus och utomhus. Entré till utebadet sker via Lundbybadets reception.


Sitemap