Ulf lundell lada text


ulf lundell lada text

Jetzt Übersetzung hinzufügen, jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag bo, några månader om året, så att själen kan. En hemlig bundsförvant, en reskamrat för vägen ut, till ett större och rikare liv. Men ändå så pass nära, att en tyst och stilla natt, när man sitter under stjärnorna, kan höra festens skratt.ulf lundell lada text

Lyrics to song sanna by ulf lundell : Sanna, raketerna far ver sj n i natt Skogen exploderar Och bergen st r tysta som alltid Dom vet hur man h ller. P denna del av, webbplatsen. Ulf Lundell hittar du, ulf, lundells texter sorterade i bokstavsordning. Alla texter hittar du sorterade under.

Och om meningen med allt. Vi har olika gåvor, olika förmågor Vi är till för att komplettera varann Så säj mej du som vet så mycket bättre än jag Varför vi sliter skallarna av varann Kvinna och man? Jag trivs bäst i öppna landskap, nära havet vill jag. Som bortskämda barn, det är kärlekens lag, den är så enkel, så enkel. Jag trivs bäst i fred och frihet, för både kropp och själ. Det kunde ha vart du och jag Vid ett stenbord i Toscana I skuggan under trädet En varm septemberdag Kunde ha vart vi två Vi två Säj mej, min älskade vän Vad är det för lag Som vi älskar att bryta mot Som bortskämda barn. För nu har det börjat blåsa kallt. Jag trivs bäst när havet svallar, och måsarna ger skri, när stranden fylls med snäckskal, med havsmusik uti. För hoppet, för framtiden, för sanningen. Det finns kvinnor som tror att män tror.


Sitemap