Intranätet helsingborg


intranätet helsingborg

: Mån-Fre 7-16, butiken i Ängelholm: Se öppettider under "Butik" i menyn. Tåg: Station Triangeln, norra uppgången leder till blodcentralen. Gratis valfri parkering i parkeringshuset.

Intranätet helsingborg
intranätet helsingborg

Det geografiska sammanhanget med närhet till Gerlesborgsskolan och havet har tillsammans attraherat konstnärer till trakten under nu mer än sjuttio. Välkommen till Blodcentralen Helsingborg. Tel:, fax: logga IN, här kan du logga in för att administrera webbplatsen. Buss och tåg, bussar stannar vid busshållsplatsen vid Helsingborgs lasarett. Du kan också parkera i Triangelgaraget. Buss och tåg, stadsbussar stannar på Rådmansgatan. På blodcentralen får du en parkeringsbiljett för två gratis timmar. En kurs för dig som är intresserad av att utveckla ditt sceniska skapande, utifrån den fysiska teatern som bas, ensam eller tillsammans med andra, på konstnärliga scener eller på specifika platser i det offentliga rummet.

Besök, boka gärna tid till första besöket på telefon. Vi har universitet stockholm psykologi en attraktiv butik i Ängelholm samt entreprenadskontor i Helsingborg. Besök, boka gärna tid till första besöket, telefon. Välkommen till Blodcentralen på Triangeln. Vi har golv för alla behov. Ny tillfällig parkering på grund av byggnation, Rådmansgatan 13 till vänster om Skånetrafiken.


Sitemap