Sveriges radio p1 plånboken


sveriges radio p1 plånboken

den praktiska hanteringen, inte minst för att en så pass stor bil kan vara knepig att parkera och komma in med i parkeringsgarage, säger Lise Lidbäck. Få kan därför nyttja bilstödet som det var tänkt och lagstiftarna måste nu akut se över reglerna för bilstödet, så att det blir användbart. De nya reglerna innebär att bidraget halverats till.000 kronor som ett engångbelopp och behöver man exempelvis en golvsänkt bil som rullstolsanvändare, så får man inte bidrag för att låta golvsänka lämpliga personbilar längre. Avstår och blir stillasittande.

Det fanns en god intention i riksdagen att omforma bilstödet 2017 men med dagens regler fungerar det inte heller. #Håkan Sjunnesson / NeuroMedia, lyssna på hela reportaget på : stödet som stjälper i stället för hjälper - Plånboken. Väldigt få har haft en möjlighet att köpa en bil efter det nya regelverket och dessutom är det mycket långa handläggningstider.

P5 radio stockholm låtlista, Göteborg sveriges högsta byggnad, Stockholms radiostationer lyssnare Sydafrika,

Att få en svår sjukdom eller råka ut för en olycka som gör att man tvingas bli rullstolsanvändare, kan bli en smäll för ens privatekonomi, skriver Sveriges Radios programredaktion för Plånboken på sin hemsida. Rullstolsanvändare måste skaffa färdtjänstbuss, reglerna för bilstödet innan 2017 kritiserades och därför reviderades förordningen och fick nytt utseende. Hämtad från " ". Åtkomst den 11 september 2016. Har du problem med vår sajt så finns hjälp på /org/sverigesradio navigera till innehåll, programmet som reder ut stora som små konsumentfrågor.

Sveriges radio p1 plånboken
sveriges radio p1 plånboken

P4 radio stockholm instagram
Sveriges nationaldag helsingborg


Sitemap