Kulturskolan linköping lärare


kulturskolan linköping lärare

Den ordinarie ansökningsperioden till utbildningar och kurser inför läsåret 18/19 är 9 mars-Välkommen till en helt ny anmälningssida i Speedadmin. Terminskonsert klarinett, saxofon och piano Välkomna på Terminskonsert med begåvade klarinett- saxofon och pianoelever! Hej du som är mellan 0-19 år! Järfälla kulturskola vänder sig till alla barn och ungdomar bosatta i Järfälla kommun. Kulturskolan finns till för att inspirera barn och unga att upptäcka hur kultur kan berika livet. Följ oss, relaterad webbplats. Klicka på någon av våra kurskategorier för att anmäla dig. Mailet ska inkludera namn på barnet, personnummer samt telefonnummer.

Här kan du läsa om våra olika ämnen, anmäla dig, ta reda på vem som jobbar här eller bara kolla in allt roligt som händer i Kulturskolan. Just nu är det många som ringer.

Julkonsert med brassensembler Denna kväll kommer Kulturskolans många brassensembler lotsa oss in i julen med pompa och ståt! På gång hos Kulturskolan, terminskonsert klarinett och saxofon Ute är det kyligt men på Stadsmissionens café är det varmt, kom in på en kopp och lyssna på Kulturskolans klarinett- och saxofonelever när de bjuder in till terminskonsert! Kulturskolan har också ett brett program riktat mot skolor. Frågor om musik besvaras av Lotta på mail: eller telefon. Frågor om Bild form, dans och teater besvaras av Anna på mail. Välkommen till Helsingborgs kulturskola. Lär dig spela instrument, sjunga, dansa, spela teater, utveckla din konstnärliga ådra eller lär dig filma och jobba med olika medier på Helsingborgs kulturskola. Varmt välkommen att ta del av vårt breda utbud både på skoltid och på din fritid.


Sitemap