Uppsala guidade bussresor washington dc


uppsala guidade bussresor washington dc

gång till i city och se till att ha kameran redo för en fin utsikt över staden. Det är smart att resa i grupp. Att resa ihop är både trevligt och bra för miljön. Restaurangbuss, avgår endast från Rättvik, se tidtabell ovan.

Uppsala guidade bussresor washington dc
uppsala guidade bussresor washington dc

Rundturen slutar inte här! Rolfs Flyg Bussresor AB Hjalmar Brantingsgatan Göteborg Telefon. Capitol Hill och Vita Huset, innan du åker tillbaka kommer du också att se Capitol där US Congress möts och du kommer självklart att se Vita Huset som är bostad och arbetsplats för USA:s president. Det tog det Belgiska transportföretaget De Lijn fasta på när de skapade sin fantastiska reklamfilm. Bussen åker igenom staterna New Jersey, Delaware och Maryland innan ni når Capital Hill i Washington.C som är slutdestination. Välkommen med din bokning! Bokas till den hemreseort man vill resa hem till efter konserten. Eller ännu hellre, åk med oss ombord på Gustaf Lagerbjelke den 26 augusti. Ännu mindre för shopping. . Kontoret är nu stängt fram till måndag 25/6 då vi öppnar som vanligt igen. Turen är bra på det sättet att du får möjlighet att se mycket i Washington på kort tid, likväl få ta del av staden och landets historia. Kanske är du även intresserad.uppsala guidade bussresor washington dc

Se Vita Huset, Lincoln Memorial och mer! Boka din resa från New York till Washington här. Alsace Bourgogne 8; Alsace. New York &Washington 9 dagar.


Sitemap