Bästa frisör göteborg


bästa frisör göteborg

våra salonger, kompassen, när salongen firade 60-årsjubileum 1981 öppnade Christers hårvård i Kompassen, på fredsgatan i Göteborg. Oss Hår och Skönhetssalong i Göteborg är inte bara en nytänkande frisör, här erbjuds även en skönhetssalong och klinik med ett brett utbud av skönhetsbehandlingar. I vår unika salongsmiljö erbjuder vi dig den fullständiga skönheten som du är värd för kropp och själ. Läs mer, bruduppsättning, er bröllopsdag ska vara unik och oförglömlig. Klänning, hår, smycken och make-up ska funka tillsammans och hålla hela dagen. Hos Christers skall du alltid känna dig trygg med att våra frisörer är uppdaterade med de senaste trenderna och utbildningar som finns. Vi erbjuder studentrabatt om linköping parkeringshus du studerar, för endast 420 kr för klippning vardagar mellan kl 9-12. Du är välkommen in för att diskutera vad vi kan göra för just dig eller om du föredrar att slå en signal, så kan vi boka en tid och hjälpa dig hitta rätt frisyr för just din stil. Med ett öga för detaljer, en nära relation mellan frisör och kund samt konkurrenskraftiga priser siktar vi på att bli just din frisör i Göteborg. Kanske vill.

Bästa frisör göteborg
bästa frisör göteborg

Vi växer och söker vi nya engagerade frisörer! Här hittar du ett glatt gäng kreativa och erfarna medarbetare som möter upp dig med mottot: kvalité och kunden i fokus. Allt under samma tak Frisör Klinik -Skönhetsvård Friskvård. Boka din tid idag via telefon, online eller kom förbi en av våra salonger, vi har drop in vid mån av plats! Läs mer, bilder på våra behandlingar, här hittar du bilder från våra nöjda kunder!

Guiden till, göteborgs bästa frisörer Thatsup Frisör i, göteborg Frölunda - Dam Herr Christers Hårvård Möt din frisör på Storgatan, göteborg, flera professionella frisörer

Coldplay göteborg recension, Acl göteborg,


Sitemap