Italiensk restaurang stockholm nyår


italiensk restaurang stockholm nyår

serveras även på Pressklubben, dock bara med en sittningstid. Nybrokajen 9, Norrmalm/City Ännu en het liten pärla som har slagit upp portarna i de östra delarna av Söder. Inled kvällen med bubbel och ostron för att sedan festa loss på förrätt, varmrätt, ostar och dessert. Nobis Hotel, där Caina tidigare huserade, hittas sedan våren 2018 det här eleganta krogkonceptet som har allt för lyxliraren. Hållbarhet och skön mentalitet är ledord.

Tegelbacken 6, Norrmalm/City Un Poco Från aperitivo till dolce Finitalienaren Un Poco avrundar året med en italiensk nyårsmiddag på Östermalm. Vi har även matplatser för drop-in i baren. Roslagsgatan 2, Vasastan Fotografiska Prisbelönt och grönt på poppis museum Högst upp i det välbesökta museet har den Gulddrakebelönade restaurangen blivit ett kapitel för sig. Guide, uppdaterad, nyårsafton i Stockholm bjuder på allt från klassiska supéer till extravaganta nyårsfester med bubbel framför fyrverkerierna. Här möts du av orientalisk miljö i modern tappning, med turkosa väggar, tunga sammetsdraperier, guldfärgade stolar och en undervåning i äkta Tusen och en natt-stil. Restaurang Stockholms hetaste restauranger just nu Restaurang Den kompletta guiden till Stockholms bästa brunch ttklubb Guiden till Stockholms bästa nattklubbar ktivitet Den kompletta guiden till aktiviteter i Stockholm Restaurang Prisvärda restauranger i Stockholm Restaurang Stockholms bästa restauranger för en wow-upplevelse Restaurang Den stora guiden till. Möt upp vännerna över ett gäng tapas och ett glas vin eller beställ inte lite pintxos i baren efter jobbet - här flödar vibbarna från en livlig bakgata i Madrid.

Klara Norra Kyrkogata 26, Norrmalm/City, noi, snygg gastronomi på Nobis, en trappa ner. Aktuella gruppmenyer finner ni: här.

Stora Gungans väg 7, Enskede Tap Room Sponsrat Först med amerikansk drinktrend Också Tap Room, i anslutning till Clarion Hotel Amaranten, går under Marcus Samuelssons flagg. Smakerna är lika omtalade som de fantasifulla uppläggningarna och priserna är relativt snälla. Är ni ett större sällskap kan ni välja La Cucina, ett chambre séparée i varm och lantlig italiensk stil med plats för 65 personer. Skatter och avgifter ingår inte i erbjudandet. Dansa in det nya året i hotellets Living Room och bankettsal och fira tolvslaget med magnifik utsikt över södra Stockholm. En levande mötesplats för både stockholmare och turister. Välkommen att njuta av våra smaker och tolkningar.


Sitemap