Boka stockholmshus 9


boka stockholmshus 9

i fjärrvärmecentralen Under perioden 4-8 juni korpen stockholm fotboll pris kommer Stockholm Exergi byta flödesmätare, integreringsverk och kommunikationsutrustning i er fjärrvärmecentral. På Eklångsvägen har frånluftsfläktar installerats.

Skult i lund boka tid
Skatteverket linköping boka tid
Stockholmshus 11
Göteborg taxi boka

Informera gärna i din trappuppgång om.ex. Det är inte tillåtet att ta andras tider var och en har rätt att disponera sin tid som man själv vill. Boendemiljö Vintern är här och det har kommit in en del felanmälningar kring värmen i lägenheterna. I varje trappuppgång finns det en förteckning över styrelse, förvaltare och övriga kontaktpersoner liksom vad var och en har för ansvarsområden samt telefonnummer och e-postadresser. Styrelsen och förvaltningen arbetar med två parallella projekt kring att förbättra ventilationen och få en godkänd OVK för hela föreningen. Kallelse Årsstämma 2018, hej, Torsdag. Se bifogad information från vår förvaltare AdEx (bifogas) Kommande datum för grovsopor: 22 februari, Eklångsvägen 38, 17,00-19,00 Glöm ej att anmäla er till elektroniskt nyhetsbrev på vår hemsida; klicka på "Utskick" i kolumnen till vänster.

På lördagen 28/4 med start kl 10 är det föreningens städdag. Det går också att boka gästlägenheten via bokningspanel utanför lägenheten och via en app i en smartphone. Hur man bokar via webb eller app kan du läsa om i länken Instruktion webbokning tvättstuga ovan. Boka in 14 oktober för då är det städdag.

Frisörer uppsala boka online


Sitemap