Professorsstaden i lund till salu


professorsstaden i lund till salu

här: Hem sök villor / Lund Centrum, sök bland. Vill du veta mer om hur vi kan hjälpa dig med din bostadsaffär? Välkommen till denna friliggande villa på Nöbbelöv.

Välbyggt stenhus på ett av Veberöds mest populära område med gångavstånd till badet, idrottsplats och Skytteskogen med rikt växt- och djurliv. I familjevänligt kvarter i Veberöd presenteras denna trevliga en-plansvilla med stora sociala ytor, fyra sovrum och en underbar trädgård i sydväst. 15 dagar Budgivning pågår Påkostat totalrenoverat hus med lättskött trädgårdstomt samt naturnära, vackert och trevligt läge i populära, lummiga och trevliga Vallkärra. Augusti 2018 Nyproduktion Hemtrevlig men samtidigt exklusiv villa där detaljer som den stora takterrassen gör att du längtar efter att komma hem efter en lång arbetsdag.

Lomma lund, Ulf lundell lyrics, Slaget vid lund massgravar, När kom spårvagnen till göteborg,

Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum, tre sovrum och prakti. 24 dagar Nyproduktion Tillfälle att bygga Götenehus i Veberöd med närhet till både Malmö och Lund. I listan nedan ser du alla våra bostäder till salu i Skåne just. Genomgående fräscht med stora sällskapsytor med bra ljusins. Fastigheten passar både för den som vill vidareutveckla fastigheten till hästgård med stall, eller till den som. 5 sjunga i kör uppsala dagar, i idylliska Björnstorp (ca 5 km från Dalby) med en inbäddad äldre trädgårdstomt runtom sig ligger detta charmiga tegelhus anno ca 1900. LägenhetLägenhet lund, Brf Nöbbe Gård, exekutiv auktion, enplanshus med vind samt vidbyggt garage/förråd i Kalthus utanför Genarp, beläget mellan Skurups Flygplats och Assartorps golfbana. Bästa av två världar med en lantlig känsla men ändå med absoluta närhet till centru. 22 dagar Nybyggt hus som säljs i bolagsform. Arkitektritad stenhus på fantastiskt läge med stor insynsskyddad trädgård i västerläge.


Sitemap