Snälltåget malmö stockholm stationer


snälltåget malmö stockholm stationer

busstrafik. Avgångar till både Stockholm C och Södertälje hittar man enkelt på Stockholms lokaltrafiks hemsida. Just nu söker vi Ombordpersonal till Östersund. Boka tåg online - så hittar du de billigaste tågen från Stockholm till Malmö Med några enkla knep går det faktiskt att spara hundralappar när du bokar din tågresa.

Utöver SJ:s X2000 finns det två dagliga avgångar med. Byt storstadsweekend mot en hälsosam och förtrollande vacker vandringsweekend i Åre i höst. Ta, snälltåget till Valle i Vemdalen, bli medlem i MySkiStar och få 15 rabatt på tågresa och utvalt boende under Valles vinterveckor i Vemdalen. Under perioden 22 augusti - 30 september kör vi till Åre och Storlien och fixar transfern till Vålådalen och Storlien!

Stockholm visitor center sergels torg 5
Face stockholm göteborg öppettider

Tåget från, stockholm till, malmö går mycket snabbt jämfört med de expressbussar som också trafikerar sträckan, som tar uppemot åtta timmar. Första avgången med X2000 är klockan 06:21 på morgonen och sista är klockan 18:21. Bli en av oss! Till Växjö och Blekinge tar du dig vidare med våra egna anslutningsbussar. Vi kör även nattåg till Tjejvasan och Vasaloppet. Nattåget har en restid på cirka sju och en halv timme och är det billigaste alternativet om man väljer sittplats och inte sovplats. SJ har även InterCity-tåg och nattåg, med en avgång per dag vardera. Ta, snälltåget till Vålådalens Fjällstation under sportlovet vecka. STF Fjällvandringspaket, fjällvandra i höst - ta nattåget och upptäck Jämtlandstriangeln eller Vålådalsfyrkanten och mycket mer! Alla tåg från, stockholm, c till, malmö går utan byte, men gör olika många stopp på vägen. Stockholm, c och cirka 20 minuter mindre från Södertälje Syd.

Snälltåget malmö stockholm stationer
snälltåget malmö stockholm stationer


Sitemap