Attendo hemtjänst helsingborg


attendo hemtjänst helsingborg

medarbetare inom hemtjänsten utses till din kontaktman och kommer att vara den person som i första hand utför insatserna i ditt hem. Som privatperson kan du utnyttja RUT-avdrag när du köper prövning stockholm åsö hushållsnära tjänster av oss. Det innebär att vi drar av 50 procent på arbetskostnaden direkt på varje faktura. Skulle du av någon anledning inte vara nöjd med din kontaktman går det självklart bra att byta. Under besöket går vi igenom vilka behov och önskemål du har och utifrån det upprättar vi en genomförandeplan som ligger till grund för vårt arbete hos dig och som säkerställer att omsorgen blir på det sätt du önskar. Hemtjänst efter dina önskemål, när du beviljats bistånd för hemtjänst från din kommun och väljer Attendo som utförare vill vi gärna göra ett hembesök hos dig.

Attendo hemtjänst helsingborg
attendo hemtjänst helsingborg

Alla våra medarbetare inom hemtjänsten bär arbetskläder och ID-brickor för din trygghet. I många av våra uppdrag ingår även hemsjukvård. Ansök om hemtjänst och få hjälp med bland annat matlagning, handling, hygien, hjälp med toalettbesök, bäddning, städ och tvätt. . Vi sköter kontakten med Skatteverket och du slipper ligga ute med pengarna. Attendos hemtjänst, hemtjänst är ett stöd för att du ska kunna bo kvar hemma så länge som det går. . Vi vill att du ska känna dig trygg.attendo hemtjänst helsingborg

Attendo Hemtjänst Uppsala har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till serviceinsatser i hemmet. Tillsammans med dig planerar vi vården och omsorgen. Attendo Hemtjänst Linköping har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet. Vi planerar hjälpen tillsammans med dig så att det anpassas. Attendo Hemtjänst Gävle har erfarna och engagerade medarbetare som hjälper dig med allt ifrån personlig omsorg till service i hemmet.


Sitemap