Bodde i över det förflutna


bodde i över det förflutna

helst för att marina bay sands taket bar happy hour ha en kväll i Hugos lilla etta som han bodde. Levuds NÅD Varje dag ger han oss det vi inte förtjänar. Jag väljer att förlåta. De flesta var tysta och såg bort när grannar försvann, medan andra blev påhejande medlöpare. Vi behöver uppfyllas av Guds ande. Jag väljer att gå vidare.bodde i över det förflutna

Men inte speciellt mycket över det förflutna. Jag skulle göra vad som helst för att gå tillbaka till den där spännande tiden när allt är nytt i ett dejtande. Jag skulle göra vad som helst för att ha en kväll i Hugos lilla etta som han bodde. Om du bor tillsammans, och båda har en inkomst, kommer du inte att märka ändå skillnad i hur dina pengar och ekonomi att.

Det här gör att vi begränsar oss själva. Misstolka mig inte nu, jag älskar Hugo över hela mitt hjärta och jag är kär i honom men idag är vi etablerade och delar en djupare förälskelse till varandra. Bara den lilla backspegeln att använda när du tittar framåt. Hur släpper vi greppet om det som varit för att kunna gå vidare in i det som Gud har tänkt med våra liv? Det var ett erbjudande om förlåtelse helt utan villkor. Och ha en liten backspegeln som framruta. Varje minut, sekund får vi från Gud det vi inte förtjänar. ATT inte GE igen Förlåtelse är att ge upp rätten att ge igen. Klart beroendeframkallande faller in i den kategori romaner som får en att vilja ställa in möten, sjukskriva sig och placera sig i sängen med ett par rejäla kuddar såväl bakom ryggen som under boken. HAN HAR SÅRAT MIG JAG KAN inte FÖRLÅTA En del säger: Har har sårat mig så jag kommer aldrig kunna förlåta honom. Med Molly var det inte riktigt likadant, då krockade våra känslor till varandra istället. SÅRAR utifrÅN egna SÅR Något som kan hjälpa dig att välsigna den som har gjort dig illa är att se att den personen som har sårat dig också själv med största sannolikhet har blivit sårad.

I Borlänge bodde jag de lyckligaste åren av min barndom. Det förflutna måste man närma sig varsamt. I det förflutna utspelar sig i London och på den engelska landsbygden, i nutid och under tiden för andra världskriget.


Sitemap