Stadsbiblioteket göteborg låna bok


stadsbiblioteket göteborg låna bok

läsplattor musik-cd dataspel och cd-rom. Lånetiden är normalt fyra veckor, men det finns undantag. Vill du se om boken finns på ett annat bibliotek klickar du på Se alla. Det kan vara bra att känna till att du alltid kan logga in på gotlib för att se vad du har för lån och när de ska lämnas tillbaka. Om reservationer Det kostar 10 kr att reservera en bok.

Du får alltid ett mail när du kan hämta dina reservationer, men ett tips är att gå in under Ändra dina personliga uppgifter och fylla i ett mobilnummer, då får du också en sms-avisering. Du kan lämna tillbaka på alla våra bibliotek. Hit är människor i alla åldrar välkomna för att låna böcker, fika, läsa tidningar och spela tv-spel. Barn under 18 år betalar ingen avgift.

Hotell arena göteborg adress
Newsec fastigheter göteborg

Du kan inte låna om när: du har lånat om två gånger det är kö på boken det du har lånat har två veckors lånetid du har en skuld på 100 kronor eller mer du har fått en räkning på boken du är spärrad. Du ansvarar för alla lån på kortet. Bokutdelningen i Nordstan är en del av ett läsfrämjande projekt som kallas. Du kan betala med kort på alla bibliotek utom Örby. Om det är den här boken du vill låna kan du välja att gå till biblioteket direkt för att låna den, men du kan också reservera boken. Är boken däremot utlånad på alla bibliotek i staden går det bra att reservera ändå och du hamnar i en kö och får vänta på din tur att låna boken. Vuxna låntagare ska låna på eget vuxenkort och personer under 18 år bör låna på eget barnkort. Värsta boken 2017, en kampanj där Göteborgs ungdomsbibliotekarier delar ut tusentals nyköpta fina böcker gratis till ungdomar mellan 13 och.


Sitemap