Balladgatan malmö hemnet


balladgatan malmö hemnet

i city! Välplanerad tvåa på andra våningsplanet med hiss. Varmt välkommen på visning till denna vackra och klassiska lägenhet i tidstypisk jugendstil belägen i anrika Wärnhemspalatset! Trea om 78 kvadratmeter på kanonläge mitt i city, ett stenkast från Södra Förstadsgatan och Triangeln! Inglasad balkong i söderläge. Här har man förmånen att bo högst upp i huset.

L genheter till salu, malm kommun, hemnetballadgatan malmö hemnet

Högst upp i huset hittar du denna nyproducerade trerummare med två badrum och stor balkong. I omtyckt kvarter på lugn och lummig gata väntar en fint renoverad och modern lägenhet med ljus och genomgående planlösning. Nyproduktion Den 26 november är det säljstart för allmänheten för Brf Neo Davidshall - gamla polishuset. På sjunde våningen med fantastisk utsikt mot sundet i stabil förening hittar vi en kvadratsmart trerummare med möjlighet att sätta sin egen prägel.

Röda korset malmö första hjälpen, Biljetter handboll malmö arena, Pasta malmö central, Byggnadsnämnden malmö telefon,

En riktigt fin och charmig bostad som är belägen på våningsplan 8 med fri utsikt över stadens takåsar. Ta chansen att förvärva någonting utöver det vanliga! Här bjuds det på generösa ytor och takhöjd samt ett fantastiskt ljusinsläpp. Här bor du bekvämt på andra våningen och har en stor balkong i västerläge. Brf Ängdalaplan 51 upplåter nu en av sina hyresrätter som bostadsrätt! Lägenheten har genomgående ljusa ytskikt med gott om förvaring i både hall och sovrum.


Sitemap