Plommonpaj recept enkel


plommonpaj recept enkel

antingen själv eller köper på burk. Halvera och kärna ur plommonen. När vattnet kokar häller du ner plommonen och när du ser att skinnet håller på att lossna så häller du bort allt vattnet och låter dem svalna lite. Sätt in pajen uppsala 13 oktober i mitten av ugnen och grädda i c:a 20 minuter tills frukten är mjuk och smuldegen fått en gyllenbrun färg. Smörj en pajform med smör och strö socker i botten. 1 kommentar, ebba: Helt fantastisk. Namn hemsida, betyg på recept - Välj -5 (grymt gott)43210 (undvik).

Butternut squash gryta recept lätt, Mjukglassmaskin hemma recept, Sushi burrito vegetariska recept, Middag recept butternut squash,

Var uppmärksam för det tar bara hedin helsingborg bil ab anderstorp några sekunder och ligger det kvar för länge så blir plommonen vattniga och går sönder. Kommentar spamkontroll: Första bokstaven i denna webbplats namn * Obligatoriskt fält, vi har massvis med nyttiga och goda recept, för att du inte ska gå lottlös i ditt sökande efter det perfekta receptet så tisar vi om några av de mest relevanta receptsajterna på nätet. Skölj, halvera och avlägsna kärnorna ur plommonen. Lägg plommonen i formen och blanda med 3 msk socker och citronjuice. Varför inte testa några lchf-recept.


Sitemap