Italiensk mat i stockholm city


italiensk mat i stockholm city

samt en rymlig uteservering med bra läge. Är det fisk du älskar så är denna krog ett enkelt val. 11:00 Då har stället Happy Hour och serverar lunch för en billigare peng. Men just här fokuserar man på italienska frutti di mare, vongole eller tonfiskcarpaccio. Förutom genuin italiensk mat av hög kvalitet finns en ambitiös vinkällare, samt ett stort utbud av grappa. Menyn består av ambitiösa mellanrätter som är indelade i protein och kolhydrater, och här ingår kött, fisk, grönsaker, pasta och givetvis pizza som tillagas i en rejäl pizzaugn.

Italiensk mat i stockholm city
italiensk mat i stockholm city

Västerlånggatan 75, Gamla stan En lite elegantare kvarterskrog på Älvsjö torg där man serveras traditionella italienska rätter i miljö med en modern touch. Godkänn cookies * TripAdvisor LLC är inte en bokningsbyrå och det kostar ingenting att använda vår webbplats. Snittbetyg:.05 röster, saknas någon restaurang? Då kan vi tala om att denna restaurang på Karlavägen ägs av två av medlemmarna. Italiensk restaurang i världsklass, vart äter man extremt god Tapas i Stockholm? Skippa de vita dukarna och levande ljusen och bänka dig i den intima lilla baren där cocktails, vin och öl serveras längs marmordisken. Utanför finns dessutom en av stans skönaste uteserveringar. Älvsjötorg 19A Med rutiga dukar, stearinljus, mörka trädetaljer och en lång historia i stan är La Famiglia en av stans allra mest klassiska italienare. Att testa något nytt är ibland superkul. I den här artikeln ska vi presentera de 10 bästa italienska restaurangerna i Stockholm så att du inte behöver leta när du befinner dig i staden. Hit kan du gå både för en drink eller för att äta, men det vore synd att inte prova på deras goda meny, oavsett om det gäller vin eller mat. Hit är du välkommen i stora sällskap, kompismiddag, dejt, affärslunch eller för häng i baren; på Adria står matglädje och umgänge i cetrum.italiensk mat i stockholm city

Restauranger med glutenfri mat i Stockholm;. Italiensk mat är mer. Genom alla år blivit en riktig klassiker i Stockholm.


Sitemap