Helsingborg stad bostad


helsingborg stad bostad

tvätt- och diskmaskin. Med hjälp av marknadsföringscookies kan Midroc även visa annonser när användaren besöker andra webbplatser. Idag söker Rikshem nya hyresgäster till 14 lediga lägenheter. Gustavslund har planerad örebro kårhus adress inflyttning 2018 i sina 230 nya bostäder. Området har kedjehus, radhus och flerbostadshus. Hos JLM Fastigheter har du möjlighet att ansöka om lägenheter med snabb inflyttning.

Hyreslägenheter till salu helsingborg
Lunds nation bostadskö
Skinnjacka helsingborg
Boka stockholm stadion

Registerutdrag) med ytterligare information om behandlingen. Våra områden vi bygger i kring Helsingborg: Höganäs och, landskrona). Hyresvärden göteborgs högskola kurser har allt från små ettor till stora femmor. Sådana underleverantörer eller samarbetspartners anlitas exempelvis för att utföra tekniska tjänster för webbplatsen eller för marknadsföring. Varför uppgifterna ska behandlas) och medel (dvs. Midroc kan även komma att samla in personuppgifter på våra webbplatser, såsom uppgift om IP-adress och användarbeteende/mönster när du använder webbplatsen (t.ex. Midroc använder cookies för ett antal olika ändamål, däribland för att få information om hur webbplatsen används och kunna förbättra användarupplevelsen på webbplatsen och för interna statistikändamål, exempelvis för att räkna antalet unika webbplatsbesökare.

Denna allmänna informationstext kan komma att kompletteras av specifik information om viss insamling eller behandling av personuppgifter. Hur samlas dina personuppgifter in? Du kan läsa mera om standardavtalsklausulerna på Om inte annat särskilt angivits får mottagare av personuppgifter endast behandlar dina personuppgifter för att utföra uppdrag åt Midroc och inte för sina egna ändamål. Willhem har ett stort behov av att ta in nya hyresgäster under de kommande månaderna.


Sitemap