Hemnet Villa uppsala


hemnet Villa uppsala

många möjl. För er som vill bygga för framtiden passar detta hus perfekt. Typ: Enfamiljshus, upplåtelseform: Friköpt, rum: 3 rum, boarea/Biarea: 63/0 kvm, byggår: 1985. Villa Klockebo från Vallsjöhus är ett klassiskt, svenskt 1,5-planshus med. 3 dagar Nu ges tillfälle att förvärva er drömbostad där allt i minsta lilla detalj planerats till att bli ett perfekt hem för den stora familjen eller fami. Här bor du i en fantastisk miljö med utsikt mot Lena Kyrka och hästhagar samt med goda motionsmöjlig. Välkommen till denna välplanerade 3,5:a belägen i familjevänliga Årsta! 7 rum och kök i bra planlösning. Fräsch och rymligt fyra!

Villor till salu på, hemnet i, uppsala län. Välkommen till denna rymliga villa belägen längst in på lugn återvändsgata med intilliggande. Bostäder till salu. Hemnet i, uppsala län. Härligt ljus och rymlig 1:a om hela 44 kvm med solig balkong och möjlighet att göra en trappa ner till gården.

hemnet Villa uppsala

Öppettider mekonomen uppsala, Skicka blombud uppsala, Gym med simhall uppsala, Linn uppsala,

Lägenheten är bekvämt belägen på en halv trappa. Köket helrenoverades 2017 och har gott om förvaring bakom vita. 4 dagar Renoverad villa med toppenläge i populära Bärby Hage! Allrum med öppen spis. Attraktivt kedjehus på populära Gulkremlagatan. Välkommen till detta rymliga hem med ett mycket gävle högskola karta skyddat läge på en fantastisk innergård i främre Svartbäcken. En mycket fin trädgårdstomt med lummiga och skyddade ytor. Charmigt hus intill hamnen i Öregrund.

När familjen växer öppnar man upp övervån. Källare om ca 30 m med. Spännande och mycket välplanerat enplanshus med källare under vissa delar av huset. Här bor du i ett vackert 30-talshus, med en fant. Huset har på senare år gått igenom flera renoveringar och är i fint. Fantastiskt utsikt mot öppet landskap, där ni kan njuta av härliga sommarkvällar. Vill ni bo på landet nära havet hittar ni här ett praktiskt och välskött hus i ett plan. Rejält bostadshus med bland annat 5 sovrum, två allrum och stort lantkök.


Sitemap